Välkommen till head of search. Det bästa valet för ditt företag!

Google Shopping lanseras i Finland

 Tjänsten har funnits under några år i Sverige, Danmark och Norge. Nu finns även möjligheten för E-handlare att använda Google shopping i vårt grannland. Under maj 2019 har tjänsten äntligen kommit till Finland. ( Vill du läsa mer om vad Google Shopping innebär kan du klicka här.

Det tog tid för Google Shopping att lanseras i Finland framförallt för att marknaden har varit för liten, för många e-handlare  är Google Shopping väldigt betydelsefull. Google Shopping är en stor del av en e-handlares digitala annonsering runt om i världen och nu hoppas man även att det kan bli så i Finland när tjänsten har lanserats.

Nu är det upp till annonsörerna att börja använda den nya kampanjtypen så att det blir lönsamt att använda funktionen. Det kommer vara en fördel för de som börjar använda det i tidigt skede då det kommer vara mindre konkurrens i början. Finland är inte det enda landet som har väntat på Google Shopping. Grekland, Rumänien, Slovakien och Ungern är inte långt efter, tjänsten kommer med stor sannolikhet även lanseras i dessa länder inom snar framtid

Vill ni veta mer hur vi kan hjälpa er, ring 040-622 95 55 eller mejla info@headofsearch.se