DIGITAL

MARKNADSFÖRING

”Google Ads är ett effektivt sätt när du snabbt vill nå ut till din målgrupp. Det är även ett bra sätt att hitta relevanta sökord som driver till köp” 
– Mikael Åkerlund Head of Search

SEM

01

Google Ads

Annonsera med textannonser som visas högst upp och längst ner i Googles sökmotor. Textannonsen visas när en användare aktivt använder ett sökord som är relevant för dina produkter eller tjänster. Sökannonser gör det möjligt för dig att nå potentiella kunder som är intresserade av det du säljer.

03

BING

Annonsera på Bing och nå en annan typ av målgrupp. Det finns vissa skillnader mellan att annonsera på Google och på Bing. Kontakta oss så berättar vi mer varför och hur man ska annonsera på sökmotorn Bing. 

02

Sociala Medier

Nå enkelt ut till rätt målgrupp genom att marknadsföra dig på Facebook. Med hjälp av Facebooks funktion där man fyller i information om sig själv kan men enkelt nischa sina annonser till rätt personer. Rikta annonserna utifrån intressen, relationsstatus eller kanske föräldrar. På Facebook finns allt underlag för en lyckad marknadsföring.

04

SÖKMOTOROPTIMERING

Att ranka högt på Google är extremt viktigt för att nå ut till nya kunder. Det är på Google många användares köpresa startar så finns du inte där väljer de mest troligt att handla av en konkurrent. För att hamna på första sidan krävs ett aktivt och långsiktigt SEO arbete.

UPPTÄCK MER

GOOGLE ADS

Det finns många olika sätt att marknadsföra sig på när det gäller Google Ads. Förutom sökresultaten på google.se kan ni annonsera med bild eller text på tusentals andra hemsidor världen över som är kopplade till Google Display Network.

SÖKMOTOROPTIMERING

Syftet med sökmotoroptimering (SEO) är att ert företag ska hamna högt upp i de organiska sökresultaten. SEO handlar om olika metoder och tekniker för att få en webbsida att synas högt upp bland resultaten vid sökningar i sökmotorer.

SOCIALA MEDIER

Sociala medier är starka marknadsföringskanaler som når ut till många. En av många fördelar är enkelheten av att precisera vilken eller vilka målgrupper man vill nå ut till. En annan fördel är att man även kan mäta och följa upp de mål som verksamheten har satt upp.

KONTAKT

Har du frågor kring våra tjänster? Kontakta oss redan idag för rådgivning och beställning av våra tjänster.