Välkommen till head of search. Det bästa valet för ditt företag!

OM OSS

Hem > Om oss

head of search

 

Dagens teknologiska utveckling går snabbare än någonsin tidigare och erbjuder fantastiska möjligheter för marknadsföring. Men för dem som inte verkar inom branschen kan det vara svårt att hänga med i de senaste framstegen och ha koll på den digitala marknadsföringen. Vi på Head of search guidar dig med säker hand genom det digitala landskapet och leder dig mot nya mål med ökad lönsamhet och en växande kundkrets.

Vi hjälper dig med din marknadsföring genom att i relevanta kanaler jobba med sökmotoroptimering, Google AdWords och att producera engagerande innehåll för sociala medier. Vi skapar flexibla helhetslösningar där upplägget baseras på dina specifika behov, önskemål och förutsättningar. När du lämnar över ansvaret för den digitala marknadsföringen till oss på Head of search får du mer tid att fokusera på det du gör bäst, att driva ditt företag framåt!

Vad gör oss bra

Vår berättelse

En solig sommardag träffades tre nytänkande marknadsföringsnördar som alla har många år inom branschen med sig i bagaget. Vi bestämde oss snabbt för att samla vår breda kompetens och erfarenhet med analog och digital marknadsföring under ett tak för att kunna erbjuda ett komplett utbud av tjänster. Hösten 2017 bildades Head of search. På kort tid har vi växt till dubbel storlek och vi fortsätter att expandera både när det gäller samarbetspartners och medarbetare. Det tar vi som ett kvitto på att våra kunder är nöjda och att vi är bra på det vi gör.

Sedan dag ett har vi arbetat enligt ledorden resultat, närvarande, förtroende och kundnöjdhet. De genomsyrar hela verksamheten och leder till gynnsamma och långsiktiga samarbeten. Vi är stolta över att kunna säga att vi lever upp till vår ambitiösa värdegrund. På Head of search arbetar vi alltid utifrån kundens behov och önskemål vilket gör att vi uppfattas som en flexibel, pålitlig och tillgänglig samarbetspartner. Vår styrka ligger i att vårt team av experter omfattas av flera olika kompetensområden. Med Head of search kan du känna dig trygg i ditt val av digitalbyrå!

Våra Förmågor

Vår Personal

Kontakta oss

     Hyllie Boulevard 2,  215 32 Malmö

    040 - 622 95 55

    info@headofsearch.se