Lär dig mer om alla olika Google Annonser

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Är du intresserad av Google Ads? Men osäker på vart du ska börja och exakt vad det innebär! Då kan vi hjälpa dig! Vi har sammanställt en kort guide på vad du behöver veta om de olika annonstyperna som finns tillgängliga i Google Ads! Så att du kan lära dig mer om alla olika Google Annonser.

Textannonser

Text är ett Google Ads format som precis som det låter endast består av ord. De är snabba och enkla att använda och når kunder när dem söker på Google. Det finns möjlighet att använda dig av tillägg för dina textannonser, som låter dig visa extra information tillsammans med dina annonser. Dessa tillägg ökar oftast mängden klick som annonserna får, därför rekommenderar vi att du använder alla tillägg som stämmer överens med din verksamhet och dess mål.

Responsiva annonser

Responsiva annonser är ett Google Ads format som låter dig skapa annonser som justeras automatiskt. Dessa annonser ser till så att dess storlek, utseende och format passar på annonsutrymmen automatiskt vilket gör det enklare för dig som användare.

Bildannonser

Detta är precis som det låter, bildversioner av dina annonser, både statiska och rörliga för att göra din annons mer levande. Har din produkt ett attraktivt utseende? Öka mängden klick annonsen får genom att visa upp och spela på den visuella aspekten.

Videoannonser

Som bildversionerna är detta också ett sätt att visa upp er produkts visuella aspekt. Det som skiljer sig är förmågan att vara ännu mer kreativ genom att kunna använda sig av ljud för att sälja till kunden, samt möjligheten att integrera annonsen på tjänster som använder sig av streamad video.

Vilken annonstyp du än bestämmer dig för att välja så är det viktigt att du tar dig tiden att planera ut exakt vem din annons ska nå och varför den personen kommer klicka på just din annons.
Är du osäker på hur du ska gå till väga för att dina annonser ska nå din kundgrupp? Vi kan Google Ads och vet hur man skapar en framgångsrik annonskampanj! Kontakta oss för att se hur vi på Head of Search kan förbättra dina Google Ads!

Vill du komma i kontakt med oss?

Ange din E-post så kontaktar vi dig så fort vi kan. 

Den pålitliga partnern.

Samarbetet som gagnar tillväxt!

Ta kontakt med oss

Jag vill gärna veta mer.