Systemutveckling

Vi hjälper många kunder idag med deras digitala utmaningar. Vare sig om man vill effektivsera företagets interna kommunikation eller skapa en smart lösning för bättre kundupplevelse. Vi bygger bland annat bokningssystem, applikationer till IOS och Android. 

Kundanpassad systemutveckling

WooCommerce

WooCommerce är en e-handelslösning för alla typer av företag oavsett vilka produkter och tjänster man förmedlar. Det är ett open-source e-handelsplugin för wordpress som är ett känt CMS verktyg världen över. Med hjälp av att WooCommerce är open-source så kan vi som utvecklare anpassa och bygga WooCommerce till just dina behov. Det kan exempelvis vara att ni vill ha en koppling mellan er e-handelslösning WooCommerce sammankopplat med ert affärssystem.

APP utveckling

Det blir mer och mer populärt att tillhanda en applikation till mobilen eller surfplattor. Exempelvis kan vi utveckla en applikation som kunden önskar att sina anställda ska använda för att digitalisera och att kunna effektivisera sin verksamhet samt sänka felmarginaler.

Mjukvaruutveckling

Vi skräddarsyr mjukvarulösning oavsett vilka problem eller utmaningar ni har. Vi kan integrera redan befintliga system eller skapa nya mjukvarulösningar från grunden.

WordPress

WordPress är ett CMS som är väldigt smidigt att bygga ut och special anpassa till just ert behov. Exempelvis kan vi utveckla en komplett lösning som kan innebär att ni vill ha ett inloggningssystem som när man är inloggad har en koppling till ert affärssystem och möjliggör att man kan komma åt ert affärssystem och manipulera data genom er WordPress sida.

Betallösnings utveckling

Det är viktigt att kunna erbjuda rätt typ av betallösning på din e-handel. Vi kan utveckla exempelvis en integration mellan er e-handelslösning, betallösning samt affärssystem, som på ett smidigt automatiserar flödet. Exempel på betallösningar kan vara Klarna, Paypal, Stripe eller kortbetalning

Agil systemutveckling

Genom att arbeta med agil systemutveckling kan man bryta ner stora komplexa problem till mer lätthanterliga och mindre uppgifter. Detta medför att arbetet struktureras upp på ett sätt som involverar att kunden och användarna i tidigare skedde ger snabbare feedback i projektet gällande funktionalitet och upplevelse av mjukvaran som utvecklas.

Designstruktur, användarvänlighet och funktionalitet för att automatisera processer är viktigt i vårt sätt att se på systemutveckling. Inom systemutveckling är målet att vi skapar programvara som är av god kvalitet, som enkelt kan underhållas till en rimlig kostnad. Vi har även fokus på att programvaran skall ha ett mervärde för användaren och därför har vi alltid användaren i fokus när vi tänker på design och funktionalitet."
Benjamin Oldén
Systemutveckliare - Head of Search

"Vårt nya bokningssystem underlättar både för våra kunder och internt"