Utvecklar affärer & kundrelationer – Lär känna Viktor Andersson

Head of search är ett innovativt företag som ligger i den absoluta framkanten när det gäller digital marknadsföring. Viktor Andersson  ̶  delägare, affärsutvecklare och spindeln i nätet  ̶  berättar mer om företagets snabba och framgångsrika tillväxtresa.

̶  Jag och Mikael Åkerlund träffades via en gemensam bekant, berättar Viktor. Vi kände genast att vi skulle kunna åstadkomma något stort tillsammans med vår samlade kompetens inom marknadsföring, sälj och organisationsutveckling.  Det blev startskottet för Head of search. Kort därefter kom vi i kontakt med Staffan Rosenblad som har gått in som VD i företaget. Han har lång erfarenhet av att driva stora bolag och är en viktig resurs.

Head of search har haft en otroligt bra start och mycket har hänt på kort tid. Vi växer både när det gäller antal kunder och medarbetare. Vi tror starkt på att lyfta vår personal och ger dem möjlighet att utvecklas och nå sin fulla potential. Det menar vi är en av våra allra viktigaste framgångsfaktorer.

̶  Vi är en modern arbetsgivare och som anställd på Head of search är alla lika värda, oavsett position och bakgrund. Olikheter är en styrka. Vi lyssnar på allas åsikter och respekterar allas kompetens.

Vår drivkraft är att hjälpa företag till en ökad lönsamhet. Varje kund är lika viktig, oavsett bransch och storlek på företag. Vi gör alltid vårt yttersta för att ta fram en strategi som ger bäst avkastning på investeringen utifrån kundens budget.

̶  Den tekniska utvecklingen går snabbt framåt och det är inte alltid enkelt att hänga med i de senaste framstegen, säger Viktor. Därför finns vi här för våra kunder. Med våra digitala marknadsföringstjänster får du ökad synlighet på nätet, vilket leder till ett uppsving för försäljningen. Vi kan visa på exempel där offertförfrågningarna har gått upp med 400% efter det att kunden anlitade oss.

Under uppstartsfasen har vi lagt mycket fokus på att skapa en verksamhet med långsiktiga och gynnsamma samarbeten. Och vi är stolta över att kunna säga att vi lever upp till vår ambitiösa värdegrund.

̶  Det som gör oss unika i branschen är att vi alltid har en hög närvaro hos våra kunder, förklarar Viktor. Vi är transparenta, flexibla och engagerar oss i våra kunders projekt. Som kund hos oss är du med och påverkar hela processen och vi gör regelbundna avstämningar. Head of search är ett företag att räkna med!

När Viktor inte är fullt sysselsatt med att planera kostnadseffektiva digitala strategier tillbringar han tiden med sin familj eller på fotbollsplanen med Vellinge FF.

 

Vi hjälper dig uppnå dina affärsmål! Läs mer om våra tjänster på hemsidan: www.headofsearch.se, eller kontakta oss på telefon: 040 – 622 95 55, eller e-mail: info@headofsearch.se

 

#headofsearch #webbutveckling #digitalmarknadsföring #sökmotoroptimering #malmö #unikahemsidor

Vill du komma i kontakt med oss?

Ange din E-post så kontaktar vi dig inom kort.

Hej!
Först och främst skulle vi vilja be om lite uppgifter från dig
för kunna kontakta dig om du ger oss ditt godkännande i nästa steg.
Mål med hemsidan!
Alla har olika mål med sin hemsida, vi är intresserade av era!
Hur viktig är en hemsida?
Tack för dina svar!
Nu vet vi lite mer om vad som är viktigt för er. Vi skulle gärna vilja kontakta dig och berätta mer om vad vi kan erbjuda.