KUNDCASE

Bikemasters

Vi på Bikemasters vill erbjuda våra kunder ett stort utbud – många modeller istället för mycket av en modell. Service – vi tycker att det är roligare att ha hundra nöjda cykelkunder, än att sälja tusen hojar och hälften av kunderna är missnöjda. Kunskap – vi har hållit på i många år och vår personal utbildas kontinuerligt. Kvalitet – i och med att vi har Livstids Servicegaranti jobbar vi endast med kvalitetsprodukter. Annars skulle cyklarna tillbringa alldeles för mycket tid i vår verkstad, vilket varken gör dig eller våra mekaniker nöjda. Guidning – vi hjälper dig att hitta rätt, det får ta den tid det tar. Våra säljare jobbar inte på provision. Bikemasters är den enda leverantören i Sverige som säljer de kända Christiania Bike.  

Utmaningar

Tidigare har man haft en äldre version och plattform för att sälja sina cyklar online. Bikemasters var även i behov av att synas bättre på Google. 

Lösning från Head of Search

Head of Search såg tidigt att en uppgradering till Magento var det perfekta valet för företaget. Vi skapade den nya plattformen för att underlätta för kunderna att navigera och lätt kunna hitta de cyklarna eller tjänsterna man söker efter. Vi har även sett till att kund numera rankar högre på Google i form av Google Ads och SEO arbete.    

Projektledare

Mikael Åkerlund

040 – 622 95 55