Strukturerad och lättanvändlig hemsida

En webbplats med tydlig struktur för Sveriges största trafikskola

Företaget

Vårt koncept genom åren har varit att alltid försöka överträffa våra kunders förväntningar, att genom bra resultat och professionellt bemötande skapa oss ett gott rykte via mun till mun. På Mårtenssons Trafikskola handlar inte allt bara om utbildning utan även om nöje. Vi vill att Du skall känna glädje varje gång Du skall till trafikskolan.

Vi strävar alltid efter att erbjuda Dig känslan av unik service och en personligt anpassad utbildning.

Med hjälp av lättkörda Audi Q2 som övningsbilar och BMW F750GS motorcyklar, och trafiklärare med lång erfarenhet garanterar vi dig den bästa och mest prisvärda utbildningen.

Våra moderna utbildningscenter ligger alla lättåtkomligt och centralt belägna strax intill stadens största busshållsplatser. Skolornas lokaler är varsamt inredda för att skapa en trevlig och avspänd atmosfär, vilket bidrar till en bra miljö och en god inlärning.

Företag

Mårtenssons

Område

Hemsida och SEO

Resultat

Projektledare

Didrik Lindell

Projektdirektiv

För projektet med Mårtenssons har vi arbetat med flera olika delar. Vi har skapat en välarbetad hemsida med inslag av systemutveckling men också arbetat med SEO.

Eftersom Mårtenssons är Sveriges största trafikskola finns dem på många olika orter och erbjuder flera olika utbildningar med olika priser. För att samla alla dessa på en och samma sida krävdes en tydlig struktur. Genom att arbeta med menyraden och många underkategorier kunde sidan bli lättnavigerad för användaren, oavsett ort, pris eller utbildning.

Det var också betydelsefullt att varumärket skulle speglas i sidan. Mårtenssons symboliska färger svart, vit och orange fick därför följa med in på sidan. Även bilder på körskolans egna bilar fick ta plats. Dessa visuella bilder och medvetna färgval satte därmed tonen för hemsidan som en professionell sida anpassad för Mårtenssons trafikskola.

Vidare var det även viktigt att e-handeln skulle fungera effektivt till sidan. Därmed kopplade vi integrationer till e-handeln som gjorde att dessa samverkade väl. Därtill utför vi även löpande underhåll och utveckling av hemsidan.

Till sist har vi även arbetat med långsiktig SEO för att stärka sidan innehållsmässigt. Med lokal SEO och nischade sökfraser har vi hjälpt sidan att ranka högre på Google.

 

Resultat

Vi är glada över att ha jobbat tillsammans med Sveriges största trafikskola Mårtenssons.

Genom en strukturerad hemsida och SEO lyckades vi lyfta sidan både estetiskt, funktionellt och för att ranka högre på Google.

– Skapat hemsida

– Integrerade kopplingar

– Systemutveckling

– SEO

 

Fler projekt

Hej!
Först och främst skulle vi vilja be om lite uppgifter från dig
för kunna kontakta dig om du ger oss ditt godkännande i nästa steg.
Mål med hemsidan!
Alla har olika mål med sin hemsida, vi är intresserade av era!
Hur viktig är en hemsida?
Tack för dina svar!
Nu vet vi lite mer om vad som är viktigt för er. Vi skulle gärna vilja kontakta dig och berätta mer om vad vi kan erbjuda.