En hemsida med identitet!

En brandad hemsida på många olika språk

Här hittar du Sproud i varenda pixel

Företaget.

Sproud föddes 2018 av en grupp entreprenörer i Malmö i södra Sverige; en stad i framkant när det kommer till trender för mat, hälsa och livsstil. Vi känner passionerat för nyskapande och miljövänlig mat och dryck. I en tid präglad av stora utmaningar arbetar vi utifrån övertygelsen att ”bättre produkter” inom den växtbaserade industrin är en del av lösningen.

Vi strävar efter att skapa mat och dryck som är näringsrik, hälsosam och riktigt god. Sproud är mer än endast ett mjölkfritt alternativ, det är ett hållbarhetstänk kombinerat med goda och nyttiga produkter.

Det är en livsstil, en familj av människor som brinner för att göra en förändring genom att skapa fantastiska produkter med ett minimalt klimatavtryck. Sproud är en design och en medveten livsstil om att samspela och skapa en skillnad tillsammans. Vi är en vegansk produkt, men är till för alla. Våra produkter är för laktosintoleranta, glutenintoleranta och för er som helt enkelt vill göra bättre matval baserat på smak. Sedan Sproud lanserades har vår vision alltid varit att bli det ledande växtbaserade livsstilsvarumärket. Vårt uppdrag är att göra det enkelt för alla att välja klimatvänliga veganprodukter som smakar gott – och viktigare är bra för vår planet.

Kund

Sproud

Område

Hemsida & E-handel

Resultat

Sprouds egna ord

“Head of Search har skapat en ny look för Sprouds brand via vår hemsida. Med kreativa idéer har vi lyckats uppdatera och fräscha upp vår hemsida till en mer informativ hemsida med storytelling. Med en tillgänglighet 24/7 och prioritering av vårt företags utveckling ser jag att vår kundnöjdhet på Sproud som väldigt hög!“

Åtgärder & Lösningar

  • Ett aktivt och långsiktigt SEO arbete för att nå ny kunder och ranka högre på Google
  • Utvecklat deras hemsida med ett nytt utseende och ny design
  • Byggt upp deras e-handel i Woocommerce

Har du frågor kring projektet?

Boka in ett möte med en av våra specialister inom webbdesign och ecommerce. Vi lyssnar på era önskemål och visioner för att guida er till rätt lösning och beslut.

Relaterade projekt

Stategi, Design och E-handel.

Den pålitliga partnern.

Samarbetet som gagnar tillväxt!

Ta kontakt med oss

Jag vill gärna veta mer.