Stilren och modern hemsida

En behaglig webbplats med fokus på grafisk formgivning

Företaget

Cloudgruppen består av ett hårt arbetande team med lång erfarenhet av telefoni och IT branschen.
Vi bygger värde kring de smarta lösningar där ni som företag kan helt och hållet fokusera på er kärnverksamhet.
Liten som stor – vi värdesätter alla!

Företag

Cloudgruppen

Område

Hemsida

Resultat

Projektledare

Didrik Lindell

Projektdirektiv

Inför det här projektet var det viktigt för kunden att reflektera sitt varumärke i hemsidan. Med inspiration från ordet ”cloud” blev fokus att förmedla en behaglig känsla med en stilren design.

För att förmedla denna känsla lades stor vikt vid en väl medveten grafisk formgivning och färgsättningen. I designen användes svävande och böjda former som varierades på varje individuell hemsida. Detta tillsammans med färgerna vitt, blått och grått gav precis den känsla av ”moln” som reflekterade varumärket.

Genom att dessutom använda sig av diskreta animationer och rörliga bilder kunde vi skapa en intressant hemsida, som fortfarande höll måttet för att vara både stilren och modern.

Förutom det estetiska var det viktigt för kunden att sidan skulle vara lättläst och enkel att navigera. Därmed blev det viktigt att erbjuda en väl utvald menyrad på hemsidan där man snabbt och enkelt kunde hitta rätt information. Både om tjänster och produkter men också tidigare kundcases och hur man går tillväga för att boka en demo.

Till sist skulle det självklart även vara enkelt att logga in på Cloudgruppens olika tjänster. Genom att lägga en rubrik i menyraden och dela in tjänsternas inloggning i två delar, kunde även detta uppnås.

Resultat

Vi är stolta över att samarbeta med Cloudgruppen som är ett företag i digital framkant.

Tillsammans lyckades vi skapa en hemsida med en modern touch av 2022, med genomtänkta färgkombinationer och är lättöverskådlig navigation.

– Skapat hemsida

– Genomtänkt grafisk formgivning

– Fönster utåt för att se hur Cloudgruppens applikationer ser ut

Fler projekt

Hej!
Först och främst skulle vi vilja be om lite uppgifter från dig
för kunna kontakta dig om du ger oss ditt godkännande i nästa steg.
Mål med hemsidan!
Alla har olika mål med sin hemsida, vi är intresserade av era!
Hur viktig är en hemsida?
Tack för dina svar!
Nu vet vi lite mer om vad som är viktigt för er. Vi skulle gärna vilja kontakta dig och berätta mer om vad vi kan erbjuda.