Möt vår produktchef och projektledare – Lära känna Christoffer Gunnarsson

Är ditt företag i behov av en slagkraftig hemsida som lockar nya kunder? Då har du kommit rätt! Vi på Head of search utvecklar och designar hemsidor som driver trafik, skapar engagemang och som du själv enkelt kan uppdatera. Vi har nyligen utökat vårt team av IT-experter med Christoffer Gunnarsson som håller i trådarna när det gäller webbutveckling och annan grafisk produktion.

̶   Företagets hemsida är precis lika viktig som den fysiska verksamheten, förklarar Christoffer. Dessutom är den ett viktigt verktyg i den digitala marknadsföringen eftersom den ger möjlighet till exponering dygnet runt. Det man måste tänka på när man designar en hemsida är att den är både tilltalande och användarvänlig samt att det är enkelt att köpa varor och tjänster eller få reda på hur man gör det.

 

Christoffer som tidigare varit IT-ansvarig på ett företag i Norge började arbeta som produktchef och projektledare hos oss i februari. Nu kan våra kunder dra nytta av hans mångåriga erfarenhet inom branschen för att få hjälp med att öka företagets exponering och lönsamhet via en proffsig och unik hemsida.

̶  Jag har bara jobbat på Head of search en kort tid men jag har redan massor att göra, säger Christoffer. Dagarna är otroligt varierande. Det blir en del grafisk produktion. Jag har också mycket kontakt med kunder eftersom det är viktigt att lyssna till deras behov och önskemål för att kunna ta fram en hemsida som ger önskat resultat.

 

Tack vare trevliga medarbetare och en arbetsplats som har högt i tak har Christoffer kommit in i rutinerna snabbt och är redan i full gång med flera olika projekt.

̶̶   Mina kolleger har varit otroligt stöttande och hjälpt mig få en bra start, säger Christoffer. En av fördelarna med att arbeta för ett modernt och dynamiskt företag som Head of search är att alla är delaktiga i diskussioner om hur vi kan förbättra våra processer. Det finns en enorm potential och stora utvecklingsmöjligheter i företaget. Det ska bli spännande att se vart det leder!

Christoffer förväntar sig att se en fortsatt tillväxt i företaget under 2019 och ser fram emot att flytta in i nya fräscha lokaler i maj. Inte minst för att det lättillgängliga läget i Hyllie underlättar den dagliga pendlingen från Ystad.

 

Vill du veta mer om hur Head of search kan öka ditt företags synlighet på nätet? Läs mer om våra tjänster på hemsidan: www.headofsearch.se, eller kontakta oss på telefon: 040 – 622 95 55, eller e-mail: info@headofsearch.se

 

#headofsearch #webbutveckling #digitalmarknadsföring #sökmotoroptimering #malmö

Vill du komma i kontakt med oss?

Ange din E-post så kontaktar vi dig inom kort.

Hej!
Först och främst skulle vi vilja be om lite uppgifter från dig
för kunna kontakta dig om du ger oss ditt godkännande i nästa steg.
Mål med hemsidan!
Alla har olika mål med sin hemsida, vi är intresserade av era!
Hur viktig är en hemsida?
Tack för dina svar!
Nu vet vi lite mer om vad som är viktigt för er. Vi skulle gärna vilja kontakta dig och berätta mer om vad vi kan erbjuda.