Lösningsorienterad marknadsföringsexpert – Mikael Åkerlund

Head of search fortsätter att expandera! Mikael Åkerlund, delägare och projektledare, blickar framåt efter ett otroligt händelserikt år med många nöjda kunder, fler medarbetare och nya tillväxtmål.

̶  Intresset för digital marknadsföring är stort, konstaterar Mikael. Vi har en stadigt ökande kundkrets och har växt ur våra lokaler i Turning Torso. Den första april flyttar vi till nytt kontor i Hyllie, vilket känns väldigt spännande. Där har vi möjlighet att forma utrymmet så att det passar för vår verksamhet. Det finns stora ytor att bygga vidare på och vi kommer bland annat att inkludera plats för både kreativitet och vila. Dessutom blir vi mer lättillgängliga för kunder och anställda.

Head of search är ett dynamiskt företag med positiv framtidssyn, bra gemenskap och högt i tak.

̶  Vår största utmaning just nu är att växa i rätt takt så att vi kan bibehålla en stark närvaro hos våra kunder samtidigt som vi har tid för att ta hand om nyanställda. Vi lägger stort fokus på att sätta ihop ett väl sammansvetsat team. Det ska vara roligt att komma till jobbet och vi tror på att bra arbete ska belönas, säger Mikael.

Head of search skapar flexibla helhetslösningar som anpassas efter varje enskild kunds önskemål, behov och förutsättningar. Våra kunder inkluderar alla typer av företag, från enskild firma till börsnoterade bolag.  Vi jobbar kontinuerligt på att effektivisera verksamheten och optimera våra tjänster för att alltid kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

̶  Jag har höga förväntningar på 2019, säger Mikael. Det är nu vi sätter vår grund som vi kan fortsätta att växa från. Både Viktor och jag är otroligt stolta över våra befintliga kunder och ser fram emot att hjälpa ännu fler företag att ta nästa steg på sin digitala tillväxtresa!

Företaget upptar en stor del av Mikaels tid men när han är ledig umgås han med familjen och spelar golf eller squash med vänner.

Vill du växa tillsammans med oss? Läs mer om våra tjänster på hemsidan: www.headofsearch.se, eller kontakta oss på telefon: 040 – 622 95 55, eller e-mail: info@headofsearch.se

 

#headofsearch #webbutveckling #digitalmarknadsföring #sökmotoroptimering #malmö #unikahemsidor

Vill du komma i kontakt med oss?

Ange din E-post så kontaktar vi dig inom kort.

Hej!
Först och främst skulle vi vilja be om lite uppgifter från dig
för kunna kontakta dig om du ger oss ditt godkännande i nästa steg.
Mål med hemsidan!
Alla har olika mål med sin hemsida, vi är intresserade av era!
Hur viktig är en hemsida?
Tack för dina svar!
Nu vet vi lite mer om vad som är viktigt för er. Vi skulle gärna vilja kontakta dig och berätta mer om vad vi kan erbjuda.