Lär känna oss på Head of search – Simon Winge

Behöver du hjälp med att nå toppen? Simon Winge är en av våra SEO-experter och hemsideproffs.  Han ser till att du hamnar högt upp i sökningar på Google och når ut med information om dina produkter eller tjänster till rätt målgrupp. Och om du är i behov av en unik hemsida för att locka nya kunder kan han hjälpa dig med det också. Med Head of search är din marknadsföring i trygga händer!

̶  Det känns fantastiskt att få jobba med något som man verkligen brinner för, säger Simon. Hemsidor är mitt stora intresse och något som jag sysslar med även på fritiden. Jag gillar att hålla mig uppdaterad om de senaste nyheterna och utbildar mig kontinuerligt för att kunna ge våra kunder en så bra service som möjligt.

 

Simon har en gedigen bakgrund inom digital marknadsföring och har jobbat hos oss sedan september förra året. Sedan dess har han hjälpt åtskilliga företag att maximera sin marknadsföring.

̶  Det som lockade mig med Head of search var deras proffsiga inställning till arbetet och den kamratliga stämningen på kontoret. Det är en välkomnande och inspirerande arbetsplats. Men det som är absolut roligast är att se resultatet av jobbet vi lägger ner på att hitta träffsäkra lösningar för våra kunder.

 

Sökmotoroptimering samt en användarvänlig och engagerande hemsida kan vara A och O för att ett företag ska växa. Därför rekryterar Head of search endast de bästa inom branschen.

̶  Ibland lyckas vi till och med för bra, ler Simon. I vissa fall har vi fått avbryta en kampanj för att kunden har fått för mycket att göra. Jag ser fram emot att vara en del av Head of search fortsatta tillväxtresa under 2019 och framåt!

 

Din framgång är vår framgång! Läs mer om våra tjänster på hemsidan: www.headofsearch.se, eller kontakta oss på telefon: 040 – 622 95 55, eller e-mail: info@headofsearch.se

 

#headofsearch #webbutveckling #digitalmarknadsföring #sökmotoroptimering #malmö #unikahemsidor

Vill du komma i kontakt med oss?

Ange din E-post så kontaktar vi dig inom kort.

Hej!
Först och främst skulle vi vilja be om lite uppgifter från dig
för kunna kontakta dig om du ger oss ditt godkännande i nästa steg.
Mål med hemsidan!
Alla har olika mål med sin hemsida, vi är intresserade av era!
Hur viktig är en hemsida?
Tack för dina svar!
Nu vet vi lite mer om vad som är viktigt för er. Vi skulle gärna vilja kontakta dig och berätta mer om vad vi kan erbjuda.