Varför välja Shopify? Detta ska du tänka på.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Shopify 

Förenkla och effektivisera din tid med Shopify, en plattform med fokus på sälj, drift och utveckling. Lär dig hur din marknad ser ut och beter sig genom verktyg som hjälper dig att t.ex analysera kampanjer. Ett värdefullt tips: Ta all den hjälp du kan för att göra allt rätt från början, ta del och lär dig hur du bäst driver din e-handel på lång sikt.

Vad är Shopify?

En av de största, internationella e-handelsplattformarna. När du skapar din webbshop i Shopify får du en plattform med alla funktioner du behöver för att driva och utveckla din e-handel. Välj mellan en mängd olika teman som passar din butik bäst. Få en tydlig överblick över funktioner och lär dig hur du bäst kan sälja dina produkter.

Fördelar med Shopify:

Få hjälp att köpa och skapa en domän. En kontrollpanel ger dig en tydlig insikt på analyser och rapporter för förbättrad förståelse för din kund. Shopify erbjuder ett gratis testkonto för dig att utforska verktygen och tjänsterna som du kan behöva för att driva ett framgångsrikt företag! 

Att tänka på:

Vid användning av funktionen Shopify Payments undviker du transaktions avgifterna. Vid en extern betalnings-gateway tillkommer extra avgifter upp till 2%. Vi föreslår också att du tar hjälp av experter för att sökordsoptimera din sida. 

Kostnad:

Shopify har ingen startavgift utan jobbar endast med månads planer. Beroende på vilka funktioner du vill ha tillgång till varierar priset från $29/månaden- $299/månaden. Större företag har möjlighet att skaffa Shopify Plus med anpassade lösningar och möjlighet att hantera stora volymer.

Vill du komma i kontakt med oss?

Ange din E-post så kontaktar vi dig så fort vi kan. 

Den pålitliga partnern.

Samarbetet som gagnar tillväxt!

Ta kontakt med oss

Jag vill gärna veta mer.