Kontaktskapande & ambitiös. Lär känna Marcus Grankvist

Utmanande, utvecklande och varierande! Därför trivs Marcus Grankvist, account manager på Head of search, så bra med sitt arbete.

̶  Det finns få företag med så mycket kompetens på rätt plats, menar Marcus. Dessutom har vi en fantastisk företagskultur där vi umgås både på och utanför arbetstid. Jag är övertygad om att det är därför det går så bra för Head of search.

Marcus har en bakgrund som yrkesmilitär vilket märks i hans positiva attityd till arbetet. Han är pålitlig, engagerad och fenomenal på att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Som Head of search första anställda har han varit med och utformat företagets karaktär och arbetsmetoder.

 

̶  Jag kände Viktor sedan tidigare genom vårt gemensamma fotbollsintresse och nappade direkt när han berättade om Head of search. Ledningen, som består av Viktor Andersson, Mikael Åkerlund och Staffan Rosenblad, har en vinnande kombination av erfarenheter och kompetens inom sälj, programmering och bolagsdrivande. Det kändes tryggt och jag är stolt över att ha fått vara med på tillväxtresan från början.

 

Som account manager jobbar Marcus både med sälj och att driva projekt framåt. Dagarna är varierande och kundkontakt är en viktig del av arbetet.

 

̶  Det är otroligt givande att vara ute och träffa våra kunder. Vi jobbar både med små och stora bolag inom alla branscher. Det ger en unik möjlighet att komma i kontakt med många olika människor varje vecka, vilket jag tycker är väldigt inspirerande. Man lär sig något nytt vid varje möte och det gör att jag ständigt utvecklas som person och blir allt bättre på mitt arbete, avslutar Marcus.

 

Vill du också bli kund hos oss? Läs mer om våra tjänster på hemsidan: www.headofsearch.se, eller kontakta oss på telefon: 040 – 622 95 55, eller e-mail: info@headofsearch.se

 

#headofsearch #webbutveckling #digitalmarknadsföring #sökmotoroptimering #malmö

Vill du komma i kontakt med oss?

Ange din E-post så kontaktar vi dig inom kort.

Hej!
Först och främst skulle vi vilja be om lite uppgifter från dig
för kunna kontakta dig om du ger oss ditt godkännande i nästa steg.
Mål med hemsidan!
Alla har olika mål med sin hemsida, vi är intresserade av era!
Hur viktig är en hemsida?
Tack för dina svar!
Nu vet vi lite mer om vad som är viktigt för er. Vi skulle gärna vilja kontakta dig och berätta mer om vad vi kan erbjuda.