Hur kan ert företag förbättra kundupplevelsen?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Vi på Head of Search är erfarna inom digital marknadsföring och vet hur man rankar er hemsida på Google. Genom att hålla oss uppdaterade om vad Google prioriterar för rankning så följer vi de bästa trenderna för att er digitala marknadsföringsstrategi ska vara så effektiv så möjligt.

Därför ska ni skapa hemsidan för kundupplevelse först

Även om det såklart är viktigt att de nyckelord ni tycker är relevanta för att beskriva er verksamhet finns med på er hemsida, så är det inte Google som ska använda eran hemsida, det är ju era kunder. Det är därför viktigt att ni skapar hemsidan för kundupplevelse först och rankning i andra hand.

Först när kundens användning av hemsidan känns bekväm, med en positiv kundupplevelse kan man börja fundera på vilka nyckelord som passar för varje landningssida. Detta styrker även Google, som har uppdaterat deras rankingalgoritm för att ranka för kundupplevelse först.

Vad innefattar kundupplevelse på hemsidan

Vilka faktorer är det som gäller då? Förutom utseende och enkelhet för kunden att använda hemsidan, så bör man ha koll på om sidan är:

  • Mobilvänlig?
  • Laddar den fort?
  • Är hemsidan HTTPS?
  • Följer all design med korrekt?

Särskilt mobilvänlighet och kundupplevelse på mobilen är extra viktigt då Google även har börjat söka igenom hemsidor för rankning genom endast mobiler, medan dem ignorerar desktop helt.

Vill ni veta mer om hur vi kan förbättra er hemsidas kundupplevelse och samtidigt hjälpa er att ranka högre på Google?

Kontakta oss för mer information.

Vill du komma i kontakt med oss?

Ange din E-post så kontaktar vi dig så fort vi kan. 

Den pålitliga partnern.

Samarbetet som gagnar tillväxt!

Ta kontakt med oss

Jag vill gärna veta mer.