Driven och analytisk IHM praktikant – Lär känna Linus

Välkommen Linus! Head of search är ett företag med stark framtidstro som vill bidra till ett bättre samhälle genom att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Därför har vi valt att ta emot en praktikant. Linus Carlsson Ibrahim studerar Digital marketing & Sales analytics på IHM Business School och han kommer att göra sin LIA-praktik hos oss i 14 veckor. Han är ambitiös, nytänkande och riktigt vass på analys.

̶  När det var dags att leta efter praktikplats sökte jag på digitala marknadsföringsbyråer i Malmö-området och fastnade för Head of search på grund av deras innovativa arbetssätt, berättar Linus. Jag fick komma på intervju med delägarna Viktor Andersson och Mikael Åkerlund och vi klickade direkt.

 

Linus har bara varit hos oss i några veckor men han har snabbt blivit en värdefull del av vårt proffsiga team.

̶  Det betyder jättemycket för mig att få att komma ut på en arbetsplats och samla på mig erfarenheter och referenser som är relevanta för min utbildning, säger Linus.  Det är otroligt givande att få vara med och hjälpa kunder uppnå sina affärsmål med digital marknadsföring. Jag har redan lärt mig mer än vad jag hade förväntat mig och det är många veckor kvar på praktiken.

 

Efter en viss introduktionstid, då vi går igenom våra arbetsmetoder noggrant med Linus, kommer han att få mer ansvar och även arbeta med egna projekt när det gäller hemsidor och annonsering. Vi har stort förtroende för hans kompetens och ser fram emot att se honom utvecklas under tiden han är hos oss.

̶  Digital marknadsföring är fantastiskt roligt, säger Linus med eftertryck. Det är där framtiden ligger!

Linus är en riktig lagspelare både på jobbet och fritiden som han gärna ägnar åt att spela fotboll.

 

Vill du veta mer om hur Head of search kan hjälpa ditt företag nå nya höjder? Läs mer om våra tjänster på hemsidan: www.headofsearch.se, eller kontakta oss på telefon: 040 – 622 95 55, eller e-mail: info@headofsearch.se

 

#headofsearch #webbutveckling #digitalmarknadsföring #sökmotoroptimering #malmö

Vill du komma i kontakt med oss?

Ange din E-post så kontaktar vi dig inom kort.

Hej!
Först och främst skulle vi vilja be om lite uppgifter från dig
för kunna kontakta dig om du ger oss ditt godkännande i nästa steg.
Mål med hemsidan!
Alla har olika mål med sin hemsida, vi är intresserade av era!
Hur viktig är en hemsida?
Tack för dina svar!
Nu vet vi lite mer om vad som är viktigt för er. Vi skulle gärna vilja kontakta dig och berätta mer om vad vi kan erbjuda.