Den internationella ordkonstnären – Lära känna Sara Önnebo

Förstärk ditt varumärke med övertygande copy! Vi på Head of search jobbar hela tiden på att utöka och förbättra vårt tjänsteutbud för att kunna ge våra kunder så bra service som möjligt. Ordkonstnären Sara Önnebo är det senaste tillskottet i vårt proffsiga team. Hon hjälper företag med träffsäkra texter till hemsidor och sociala medier.

̶  Idag använder de flesta Google för att hitta nya tjänster eller produkter, säger Sara. Din hemsida är ofta det första intrycket potentiella kunder får av ditt företag. Det är din chans att presentera din verksamhet, varor och serviceutbud på ett tilltalande sätt. Ett bra textinnehåll kan leda till fler nya kunder. Därför kan det vara värt att investera lite extra i hemsidan och uppdatera den regelbundet.

 

Vi på Head of search hjälper dig att skapa relevanta och engagerande texter för hemsidor, sociala medier och annat marknadsföringsmaterial. Tillsammans tar vi fram en kommunikationsstil som anpassas efter din verksamhet, målgrupp och syfte för att skapa förtroende och stärka ditt varumärke. Sara har tidigare erfarenhet av att skriva för både små och stora företag inom vitt skilda branscher.

̶  Oavsett kanal så gäller det att skapa innehåll som engagerar och väcker ett intresse hos potentiella kunder. Målet är ju att de som besöker din hemsida eller ser ett inlägg från ditt företag på sociala medier ska triggas till att agera på något sätt, till exempel att kontakta dig för en offert, besöka din butik eller genomföra ett köp i din webbshop.

 

Vi på Head of search är stolta över att ha skapat en öppen arbetsplats där vi alla stöttar och uppmuntrar varandra och har en bra gemenskap.

̶  Det känns otroligt spännande att få arbeta på ett modernt företag som Head of search, säger Sara. Delägarna Mikael Åkerlund och Viktor Andersson värdesätter allas kunskap och har samlat ihop ett härligt gäng med skickliga medarbetare som är experter inom sina områden. Den breda kompetensen är definitivt en stor fördel för våra kunder. En slagkraftig text tillsammans med snygg design och digital marknadsföring är en oslagbar kombination, avslutar Sara.

 

Sara vårdar kreativiteten genom att träna yoga regelbundet. På lediga stunder umgås hon med familjen och skriver spänningsromaner.

 

Vill du veta mer om hur vi kan få ditt företag att sticka ut från mängden? Läs mer om våra tjänster på hemsidan: www.headofsearch.se, eller kontakta oss på telefon: 040 – 622 95 55, eller e-mail: info@headofsearch.se

 

#headofsearch #webbutveckling #digitalmarknadsföring #sökmotoroptimering #malmö

Vill du komma i kontakt med oss?

Ange din E-post så kontaktar vi dig inom kort.

Hej!
Först och främst skulle vi vilja be om lite uppgifter från dig
för kunna kontakta dig om du ger oss ditt godkännande i nästa steg.
Mål med hemsidan!
Alla har olika mål med sin hemsida, vi är intresserade av era!
Hur viktig är en hemsida?
Tack för dina svar!
Nu vet vi lite mer om vad som är viktigt för er. Vi skulle gärna vilja kontakta dig och berätta mer om vad vi kan erbjuda.