Vad är en meta beskrivning och en meta titel?

Vad är en meta beskrivning och en meta titel?

Meta titeln är den länkande rubriken ute vid sökresultaten. Titeln är väldigt viktig och ibland till och med avgörande om din sida kommer visas bland sökresultaten eller inte. Meta titeln ska heller inte överskrida 68 tecken då finns det en risk att titeln kortas av...

läs mer
Vi på Head of Search söker nu en SEM-Specialist.

Vi på Head of Search söker nu en SEM-Specialist.

Om Head of Search Head of Search är digitalbyrå i Malmö med fokus på marknadsföring och webbutveckling med kontor i Hyllie. I dagsläget är det totalt 5 anställda på företaget och ett stort utbud av kunder. Fokus ligger idag på att våra kunder ska känna en hög närvaro...

läs mer
Google Shopping – Nu även i Finland

Google Shopping – Nu även i Finland

Google Shopping lanseras i Finland Tjänsten har funnits under några år i Sverige, Danmark och Norge. Nu finns även möjligheten för E-handlare att använda Google shopping i vårt grannland. Under maj 2019 har tjänsten äntligen kommit till Finland. ( Vill du läsa mer om...

läs mer

Förstärk ditt varumärke med övertygande copy! Vi på Head of search jobbar hela tiden på att utöka och förbättra vårt tjänsteutbud för att kunna ge våra kunder så bra service som möjligt. Ordkonstnären Sara Önnebo är det senaste tillskottet i vårt proffsiga team. Hon hjälper företag med träffsäkra texter till hemsidor och sociala medier.

̶  Idag använder de flesta Google för att hitta nya tjänster eller produkter, säger Sara. Din hemsida är ofta det första intrycket potentiella kunder får av ditt företag. Det är din chans att presentera din verksamhet, varor och serviceutbud på ett tilltalande sätt. Ett bra textinnehåll kan leda till fler nya kunder. Därför kan det vara värt att investera lite extra i hemsidan och uppdatera den regelbundet.

 

Vi på Head of search hjälper dig att skapa relevanta och engagerande texter för hemsidor, sociala medier och annat marknadsföringsmaterial. Tillsammans tar vi fram en kommunikationsstil som anpassas efter din verksamhet, målgrupp och syfte för att skapa förtroende och stärka ditt varumärke. Sara har tidigare erfarenhet av att skriva för både små och stora företag inom vitt skilda branscher.

̶  Oavsett kanal så gäller det att skapa innehåll som engagerar och väcker ett intresse hos potentiella kunder. Målet är ju att de som besöker din hemsida eller ser ett inlägg från ditt företag på sociala medier ska triggas till att agera på något sätt, till exempel att kontakta dig för en offert, besöka din butik eller genomföra ett köp i din webbshop.

 

Vi på Head of search är stolta över att ha skapat en öppen arbetsplats där vi alla stöttar och uppmuntrar varandra och har en bra gemenskap.

̶  Det känns otroligt spännande att få arbeta på ett modernt företag som Head of search, säger Sara. Delägarna Mikael Åkerlund och Viktor Andersson värdesätter allas kunskap och har samlat ihop ett härligt gäng med skickliga medarbetare som är experter inom sina områden. Den breda kompetensen är definitivt en stor fördel för våra kunder. En slagkraftig text tillsammans med snygg design och digital marknadsföring är en oslagbar kombination, avslutar Sara.

 

Sara vårdar kreativiteten genom att träna yoga regelbundet. På lediga stunder umgås hon med familjen och skriver spänningsromaner.

 

Vill du veta mer om hur vi kan få ditt företag att sticka ut från mängden? Läs mer om våra tjänster på hemsidan: www.headofsearch.se, eller kontakta oss på telefon: 040 – 622 95 55, eller e-mail: info@headofsearch.se

 

#headofsearch #webbutveckling #digitalmarknadsföring #sökmotoroptimering #malmö