25 års erfarenhet som CFO och CEO – Lär känna Staffan Rosenblad

Maximera din marknadsföringsbudget med Head of search! Vår VD Staffan Rosenblad har 25-års erfarenhet av att driva bolag och har innehaft ledande positioner både som CFO och VD inom flera olika verksamheter. Han hjälper oss med företagsutveckling genom att utarbeta strategier, visioner och tydliga målsättningar. Vi frågar Staffan varför han har valt att satsa på Head of search.

̶  Jag inspireras av all den energi och kunskap som delägarna Viktor Andersson och Mikael Åkerlund besitter, säger Staffan. Det som jag kan tillföra är min breda kompetens inom olika branscher.

 

Staffan är inte alls förvånad över att Head of search har fått en sådan flygande start.

̶  Vi jobbar stenhårt  på att skapar mest synlighet för pengarna. Våra kunder får optimal visibilitet för varje krona de investerar i digital marknadsföring. Vi har fått mängder av positiv feedback från våra kunder. Det ser vi som ett kvitto på att det vi gör är bra och att vi är på rätt väg.

 

Head of search hjälper företagskunder med att stärka sin digitala närvaro genom att kontinuerligt jobba med sökmotoroptimering, Google AdWords och sociala medier. Dessutom är vi specialister på att designa engagerande hemsidor och skapa smarta och lönsamma e-handelslösningar.

̶  Jag är stolt över att kunna säga att våra kunder känner ett stort förtroende för oss, säger Staffan. Vi levererar vad vi lovar. Jag är övertygad om att vi kommer att fortsätta utvecklas i samma takt. Vi har ett flertal nya affärer på gång och många idéer om hur vi kan hjälpa kunderna ännu mer.

̶  Jag känner en enorm ödmjukhet inför att få vara med och hjälpa dessa unga ambitiösa entreprenörer att lyckas med företagsresan, avslutar Staffan.

Staffan är van vid att ha många järn i elden och håller sig aktiv även på fritiden. Att passa barnbarnen är det bästa han vet och sedan blir det en hel del golf och jakt också.

 

Vill du också lyckas på nätet? Läs mer om våra tjänster på hemsidan: www.headofsearch.se, eller kontakta oss på telefon: 040 – 622 95 55, eller e-mail: info@headofsearch.se

 

#headofsearch #webbutveckling #digitalmarknadsföring #sökmotoroptimering #malmö #unikahemsidor #tillväxt

Vill du komma i kontakt med oss?

Ange din E-post så kontaktar vi dig inom kort.

Hej!
Först och främst skulle vi vilja be om lite uppgifter från dig
för kunna kontakta dig om du ger oss ditt godkännande i nästa steg.
Mål med hemsidan!
Alla har olika mål med sin hemsida, vi är intresserade av era!
Hur viktig är en hemsida?
Tack för dina svar!
Nu vet vi lite mer om vad som är viktigt för er. Vi skulle gärna vilja kontakta dig och berätta mer om vad vi kan erbjuda.