Vi utvecklar era nya

SYSTEM

”All problems in computer science can be solved by another level of indirection” 
– David Wheeler

ANPASSNING

01

WooCommerce

WooCommerce är en e-handelslösning för alla typer av företag oavsett vilka produkter och tjänster man förmedlar. Det är ett open-source e-handelsplugin för wordpress som är ett känt CMS verktyg världen över. Med hjälp av att WooCommerce är open-source så kan vi som utvecklare anpassa och bygga WooCommerce till just dina behov. Det kan exempelvis vara att ni vill ha en koppling mellan er e-handelslösning WooCommerce sammankopplat med ert affärssystem.

02

WordPress

WordPress är ett CMS som är väldigt smidigt att bygga ut och special anpassa till just ert behov. Exempelvis kan vi utveckla en komplett lösning som kan innebär att ni vill ha ett inloggningssystem som när man är inloggad har en koppling till ert affärssystem och möjliggör att man kan komma åt ert affärssystem och manipulera data genom er WordPress sida.

03

Betallösnings utveckling

Det är viktigt att kunna erbjuda rätt typ av betallösning på din e-handel. Vi kan utveckla exempelvis en integration mellan er e-handelslösning, betallösning samt affärssystem, som på ett smidigt automatiserar flödet. Exempel på betallösningar kan vara Klarna, Paypal, Stripe eller kortbetalning

FUNKTION

04

APP utveckling

Det blir mer och mer populärt att tillhanda en applikation till mobilen eller surfplattor. Exempelvis kan vi utveckla en applikation som kunden önskar att sina anställda ska använda för att digitalisera och att kunna effektivisera sin verksamhet samt sänka felmarginaler.

05

Mjukvaruutveckling

Vi skräddarsyr mjukvarulösning oavsett vilka problem eller utmaningar ni har. Vi kan integrera redan befintliga system eller skapa nya mjukvarulösningar från grunden.

06

Agil systemutveckling

Genom att arbeta med agil systemutveckling kan man bryta ner stora komplexa problem till mer lätthanterliga och mindre uppgifter. Detta medför att arbetet struktureras upp på ett sätt som involverar att kunden och användarna i tidigare skedde ger snabbare feedback i projektet gällande funktionalitet och upplevelse av mjukvaran som utvecklas.

UPPTÄCK MER

KONTAKTA OSS

Vi vill anta era utmaningar! Vi blir din bästa vän på den digitala tillväxtresan. Vår vision är att alltid vara i den absoluta tekniska framkanten vilket betyder att vi uppmuntrar nyfikenhet, kreativitet och erfarenhetsöverföring.

MARKNADSFÖRING

En hög närvaro i de digitala kanalerna är otroligt viktigt för er som företag. Från analys till strategi ger vi er förutsättningarna för att klättra på webben. Vi tror på ett innovativt arbetsätt för att hitta nya vägar att ta marknadsandelar och bemöta kunden i rätt läge.

UTVALDA KUNDCASE

Bläddra bland några av våra utvalda kundcase. Upptäck allt från hemsidor till marknadsföringsprojekt som kan fungera som inspiration för ert företag. Har ni andra frågor eller funderingar, kontakta oss eller kom över på en kopp kaffe.

SEO

I den digitala världen är din hemsida oftast det första man ser. Din hemsida blir på så sätt ansiktet utåt för ditt varumärke. Hemsidan bör spegla ditt företags värderingar, vision och affärsidé för att ge kunden en trygghet av dig som företag. Se din hemsida som en chans till att etablera ditt varumärke ännu mer.