GOOGLE SHOPPING

Öka er konvertering med Google

Snabbt och effektivt

Googles annonsnätverk når miljoner människor varje dag och är en kostnadseffektiv marknadsplats vi rätt användning. Vi hjälper er att anpassa era produkttitlar i feeden och ser till att de träffat rätt typ av sökbeteende, genom visuella annonser som leder till ökad försäljning.

Genom Google shopping blir kunden nyfiken och mer benägen att handla av just er. Anledningen är enkel, ni syns högst upp och kan marknadsföra er exakt på det era kunder Googlar.

 

Förkortar konverteringsstegen

Det största fördelen med Google shopping är att det går att applicera i alla branscher, det spelar ingen roll om ni driver ett företag som erbjuder tjänster eller driver en e-handel som säljer produkter.

Google shopping lockar kunder som är intresserade av en specifik produkt och skapar en känsla för produkten för att kunden ska vilja klicka in på er hemsida.

 

 

 

Ring oss: 040 622 95 55

Annonsera på Google

Google shopping visar era produkter genom bilder, produktnamn och pris. Viktigast för att lyckas är en genomtänkt strategi med rätt metod där just er potentiella kund finns.

I dagens samhälle Googlar kunder de produkter de söker och klickar sedan in på annonserna som kommer upp, vilket skapar kraftfull positionering för er och era produkter.

 

 

 

Boka ett möte med oss!

Andra tjänster

Hej!
Först och främst skulle vi vilja be om lite uppgifter från dig
för kunna kontakta dig om du ger oss ditt godkännande i nästa steg.
Mål med hemsidan!
Alla har olika mål med sin hemsida, vi är intresserade av era!
Hur viktig är en hemsida?
Tack för dina svar!
Nu vet vi lite mer om vad som är viktigt för er. Vi skulle gärna vilja kontakta dig och berätta mer om vad vi kan erbjuda.