Välkommen till head of search. Det bästa valet för ditt företag!

Sökmotoroptimering (SEO)

Hem > Sökmotoroptimering

Vi hjälper dig att synas!

Aldrig förr har det varit så enkelt att få tillgång till information om tjänster, produkter och företag som det är idag och alltfler vänder sig till Google för att hitta det som de söker efter. Att bläddra igenom Eniro eller Gula sidorna tillhör en förgången tid. Med endast några knapptryckningar får dagens konsumenter tillgång till en uppsjö av upplysningar inom några sekunder. Då gäller det att ditt varumärke sticker ut i mängden.

Därför ska du synas på Google

 I Sverige görs mer än 55 miljoner sökningar på Google varje dag. Åtta av tio säger att de använder Google för att hitta en produkt eller tjänst. Att synas på Google är idag avgörande för framgång, oavsett bransch.

Alla använder Google

8 av 10 säger att de använder Google för att hitta en produkt eller tjänst.

Uppnå större synlighet

Genom att optimera din hemsida för sökmotorerna ökar du din synlighet.

Mätbart

Till skillnad från klassiska kanaler så går det att mäta resultaten av sökmotoroptimering.

Vad är Sökmotoroptimering (SEO)?

 

Google är en kostnadseffektiv och långsiktig kanal för din marknadsföring. När du gör en sökmotoroptimering av din hemsida hamnar den högre upp på träfflistan över sökresultat. Det gör att du når ut till rätt målgrupp, det vill säga personer som aktivt söker efter tjänster eller varor som du erbjuder. Det går även att optimera till exempel PDF-filer, bilder och videor för att synas så tidigt som möjligt i olika sökningar. Sökmotoroptimering är ett kontinuerligt arbete som hela tiden måste anpassas efter Googles uppdateringar, dina konkurrenters SEO-arbete och användarnas förändrade sökbeteende.

Vad kostar sökmotoroptimering?

 

Vi på Head of search arbetar nära våra samarbetspartners. Tillit och kundnöjdhet är A och O för oss. Därför har vi valt en transparent prismodell med timdebitering för alla våra kunder, oavsett bransch och storlek på företag.
Hur mycket tid vi lägger är individuellt för varje kund och beror på dina behov, önskemål och förutsättningar. Vi börjar med en förstudie för att ta fram en strategi som passar din verksamhet. Vi jobbar med alla typer av företag, både stora och små. Vår målsättning är alltid att ta fram en strategi som ger bäst ROI utifrån kundens budget.

Låt oss stärka din digitala närvaro – 040 – 622 95 55

Kontakta oss på det sättet som passar dig.

Vilka tjänster?

9 + 11 =

Processen

Sökmotoroptimering har aldrig varit enklare.

Första kontakt

Vi har en första kontakt där vi tillsammans diskuterar dina mål och visioner.

Offert

Vi gör en analys av din webbplats och bransch för att kunna presentera en offert.

Utförande

Vi påbörjar vårt arbete enligt överenskommelse.

Uppföljning

Tillsammans går vi igenom våra månadsrapporter för att utvärdera resultatet.

Kontakta oss

     Hyllie Boulevard 2,  215 32 Malmö

    040 - 622 95 55

    info@headofsearch.se