VÄX MED

SOCIALA MEDIER

”Social media allows big companies to act small again” 
– Jay Baer

MEDIA

01

Facebok

Nå enkelt ut till rätt målgrupp genom att marknadsföra dig på Facebook. Med hjälp av Facebooks funktion där man fyller i information om sig själv kan men enkelt nischa sina annonser till rätt personer. Rikta annonserna utifrån intressen, relationsstatus eller kanske föräldrar. På Facebook finns allt underlag för en lyckad marknadsföring.

02

Instagram

Instagram har snabbt blivit en av de mest populära plattformarna inom sociala medier. Nå rätt målgrupp och välj var du vill ha din annons placerad för bästa resultat. Med betalda annonser syns du lättare än vanliga inlägg med hjälp av Instagrams algoritmer. Välj målsättning och forma din annons precis som du vill.

03

LinkedIn

Driver du en verksamhet där du vill nå ut till företag istället för privatpersoner är Linkedin den rätta kanalen för dig. Nå personer vid rätt tidpunkt då aktivitet på Linkedin ofta är förknippat med arbete. Skapa varumärkesigenkänning och nå nya kunder. Arbeta med textannonser, sponsrade inmail eller sponsrade uppdateringar.

MANAGE

04

Retargeting

Nå personer som på något sätt tidigare har integrerat med ditt varumärke genom Retargeting. Besökaren ligger troligtvis långt fram i köpprocessen och har haft någon form av intresse av det du erbjuder. Du skapar på så sätt otroligt relevanta annonser och gör besökaren påmind om vad du säljer.

05

Pay Per View

På både Facebook och Instagram betalar man både för när en annons visas och när din annons får ett klick. Facebook och Instagram har blivit några av de största plattformarna för annonsering. Visa annonser för besökare på din hemsida eller välj en inriktad målgrupp att annonsera mot. Med rätt optimering kan man få bra resultat.

 

06

Dynamiska ads

Skapa dynamiska annonser och visa upp produkter med bild, rubrik och pris för ett mer engagerat innehåll. Visa produkter som är anpassade efter personers intressen oavsett om de besökt din webbplats eller inte. Annonsen skapas som en mall där populära produkter från din katalog kan visas upp. Du slipper därför skapa enskilda annonser för varje produkt.

UPPTÄCK MER

KONTAKTA OSS

Vi vill anta era utmaningar! Vi blir din bästa vän på den digitala tillväxtresan. Vår vision är att alltid vara i den absoluta tekniska framkanten vilket betyder att vi uppmuntrar nyfikenhet, kreativitet och erfarenhetsöverföring.

MARKNADSFÖRING

En hög närvaro i de digitala kanalerna är otroligt viktigt för er som företag. Från analys till strategi ger vi er förutsättningarna för att klättra på webben. Vi tror på ett innovativt arbetsätt för att hitta nya vägar att ta marknadsandelar och bemöta kunden i rätt läge.

UTVALDA KUNDCASE

Bläddra bland några av våra utvalda kundcase. Upptäck allt från hemsidor till marknadsföringsprojekt som kan fungera som inspiration för ert företag. Har ni andra frågor eller funderingar, kontakta oss eller kom över på en kopp kaffe.

SEO

Syftet med sökmotoroptimering (SEO) är att ert företag ska hamna högt upp i de organiska sökresultaten. SEO handlar om olika metoder och tekniker för att få en webbsida att synas högt upp bland resultaten vid sökningar i sökmotorer. SEO är ett långsiktigt arbete där det gäller att ha kontinutet.