Välkommen till head of search. Det bästa valet för ditt företag!

woocommerce E-handelslösning

Vill ni börja sälja produkter eller tjänster på nätet?

 

Har du bestämt dig för att bygga en e-handel? Det finns hundratals olika plattformar att välja mellan och förmodligen har du hört talas om den mest kända plattformen WooCommerce. Tvivlar du på att det är den bästa e-handelsplattformen? Oroa dig inte, vi hjälper dig att förstå WooCommerce, en av de bästa gratis e-handelsplattformarna på marknaden. Funderar ni på att starta en ny webbutik bör WooCommerce vara värt att diskuteras.
WooCommerce passar både till små och stora e-handlare, varför inte göra som många andra och använda denna lösning för din e-handel.

 

 

Blir mer och mer populärt.

WooCommerce är en gratis plugin och möjliggör försäljning av en rad olika produkter. Det är byggt för att integreras med WordPress. WooCommerce driver 40% av alla online-butiker vilket är mer än någon annan plattform. Det var möjligt på grund av oändlig flexibilitet och tillgång till hundratals gratis och premium WordPress-tillägg. De som är bekanta med WordPress och vill ha en webbutik, kommer snabbt igång och till lägre kostnad med WooCommerce.

 

 

Flexibelt

 

Avancerad E-handels Funktionalitet

Den tillförlitliga kundvagnen som erbjuds med WooCommerce innehåller effektiva funktioner:
Förinstallerade betalningsfunktioner som inkluderar Cash on Delivery, Direkt Banköverföring, Kreditkortsbetalningar via PayPal och med enkla installationer kan man även välja andra kreditbetalningsleverantörer.

WooCommerce ställer in valutan och har inbyggd geolocation support. Det här geolokationsstödet gör frakt- och skatteberäkningarna enklare genom att låta din butik automatiskt identifiera kundens adress. Med valutastöd kan du välja en valuta från en rad olika valutor och kan enkelt konfigurera standardvalutan vilket är bra om man vill sälja utanför Sveriges gränser.

Med WooCommerce kan du kontrollera kassan. Under utcheckningen kan du ställa in specifika webbadresser som hanterar specifika åtgärder. WooCommerce håller din kassa säker med säkerhetscertifikat såsom en enkel ssl-installation.

Fakta

Med över 3 miljoner aktiva butiker är WooCommerce den mest populära e-handelsplattformen i världen.

WooCommerce släpptes i slutet av 2011 som ett plugin från ett framgångsrikt WordPress-temaföretag som heter WooThemes. Pluginet blev extremt framgångsrikt och överskuggade snabbt deras teman som intäkt.

Fyra år senare skulle företaget köpas upp av Automattic, och byta namn till WooCommerce.

Nu finns över 29 miljoner nedladdningar av pluginet, och det representerar över 40% av alla nätbutiker.

Det finns 327 tillägg på woocommerce.com och 1,196 plugins taggade WooCommerce på Code Canyon och det växer dagligen.

 

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Är du redo att med din E-handel?

Hör av dig till oss så tar vi fram en E-handelslösning till dig.

Vilka tjänster?

9 + 1 =

Kontakta oss

     Hyllie Boulevard 2,  215 32 Malmö

    040 - 622 95 55

    info@headofsearch.se