Vi skapar er nya

E-Handel

”If you do build a great experience, customers tell each other about that. Word of mouth is very powerful” 
– Jeff Bezos

PLATTFORM

01

WooCommerce

WooCommerce är en e-handelslösning för alla typer av företag oavsett vilka produkter och tjänster man förmedlar. Den är byggd på CMS-verktyget WordPress som är känt världen över. WooCommerce bygger på öppen källkod och ger dig därför många möjligheter att anpassa din E-handel så som du vill.

02

Shopify

Shopify är en väldigt lättanvänd e-handelslösning som passar både stora och små företag. Shopify är en molnbaserad e-handelsplattform där du kan välja mellan färdiga mallar och designer för att skapa en användarvänlig och snygg e-handel. Med Shopify kommer du igång snabbt och behöver inte oroa dig för tillväxt.

03

Magento

Magento är en plattform som passar de flesta e-handlare och ses idag som den mest flexibla och säkra plattformen. Magento har öppen källkod och gör det därför möjligt att ändra er e-handelsbutik efter behov. Magentos plattform är ständigt under utveckling vilket gör det möjligt för din verksamhet att växa med nya funktioner för din e-handel.

FUNKTION

04

Integrationer

För att slippa manuellt arbete är det viktigt att integrera sin e-handel till olika affärssystem. Det kan handla om kundinformation, information om logistik, priser eller produktdata. Vi hjälper dig att integrera din e-handel så att du kan jobba effektivare och på så sätt få ett snabbare och säkrare flöde.

05

Kundupplevelse

För att vara med och konkurrera på marknaden är det viktigt att tänka på kundupplevelsen av din e-handel. Kunden vill ha en helhetsupplevelse där din e-handel ska vara användarvänlig och lätt orienterad. Att skapa en användarvänlig e-handel är en kombination av många element vilket gör det viktigt att lyssna på kundens behov.

06

Betallösningar

Det är viktigt att välja rätt typ av betallösning på din e-handel. Rätt val av betalmetoder kan innebära fler konverteringar. De vanligaste betallösningarna i Sverige är bland annat Klarna, Stripe, Paypal och kortbetalning.

UPPTÄCK MER

KONTAKTA OSS

Vi vill anta era utmaningar! Vi blir din bästa vän på den digitala tillväxtresan. Vår vision är att alltid vara i den absoluta tekniska framkanten vilket betyder att vi uppmuntrar nyfikenhet, kreativitet och erfarenhetsöverföring.

 

MARKNADSFÖRING

En hög närvaro i de digitala kanalerna är otroligt viktigt för er som företag. Från analys till strategi ger vi er förutsättningarna för att klättra på webben. Vi tror på ett innovativt arbetsätt för att hitta nya vägar att ta marknadsandelar och bemöta kunden i rätt läge.

UTVALDA KUNDCASE

Bläddra bland några av våra utvalda kundcase. Upptäck allt från hemsidor till marknadsföringsprojekt som kan fungera som inspiration för ert företag. Har ni andra frågor eller funderingar, kontakta oss eller kom över på en kopp kaffe.

SEO

I den digitala världen är din hemsida oftast det första man ser. Din hemsida blir på så sätt ansiktet utåt för ditt varumärke. Hemsidan bör spegla ditt företags värderingar, vision och affärsidé för att ge kunden en trygghet av dig som företag. Se din hemsida som en chans till att etablera ditt varumärke ännu mer.