Vi utvecklar er

WEBB & E-HANDEL

”Ni som företag har möjlighet tillsammans med oss att skapa ett skyltfönster som levererar. 
– Viktor Andersson Head of Search

WEBB & E-HANDEL

01

Hemsida

En hemsida är ett viktigt verktyg i er digitala marknadsföring som ger er exponering dygnet runt, alla dagar om året. Att ha en informativ och visuellt tilltalande hemsida är en självklarhet för alla företag idag. Det handlar inte bara om att öka trafiken till hemsidan, man måste också ta hand om kunderna när de väl kommer dit.

03

Systemutveckling

Vi hjälper många kunder idag med deras digitala utmaningar. Vare sig om man vill effektivsera företagets interna kommunikation eller skapa en smart lösning för bättre kundupplevelse. Vi bygger bland annat bokningssystem, applikationer till IOS och Android.

02

E-handel

Vi hjälper många kunder idag med helt nya e-handelslösningar såväl som förbättringar och uppdateringar av befintliga lösningar. Genom våra unika arbetsmetoder identifierar vi kundens behov och utmaningar. Design, funktionalitet, relevans och ett tydligt flöde är viktigt i vårt sätt att se på E-handel. Vi behöver både ta hand om besökaren men också trigga till köp. 

04

Webbutveckling

Vi skräddarsyr mjukvarulösning oavsett vilka problem eller utmaningar ni har. Vi kan integrera redan befintliga system eller skapa nya mjukvarulösningar från grunden.

UPPTÄCK MER

HEMSIDA

Det finns många olika sätt att marknadsföra sig på när det gäller Google Ads. Förutom sökresultaten på google.se kan ni annonsera med bild eller text på tusentals andra hemsidor världen över som är kopplade till Google Display Network.

SYSTEMUTVECKLING

Syftet med sökmotoroptimering (SEO) är att ert företag ska hamna högt upp i de organiska sökresultaten. SEO handlar om olika metoder och tekniker för att få en webbsida att synas högt upp bland resultaten vid sökningar i sökmotorer.

E-HANDEL

Sociala medier är starka marknadsföringskanaler som når ut till många. En av många fördelar är enkelheten av att precisera vilken eller vilka målgrupper man vill nå ut till. En annan fördel är att man även kan mäta och följa upp de mål som verksamheten har satt upp.

KONTAKT

Har du frågor kring våra tjänst? Kontakta oss redan idag för rådgivning och beställning av våra tjänster.