E-HANDEL

En skalbar E-handelslösning med kraftfulla verktyg som standard

WooComerce

Utmärkt E-handelslösning

WooCommerce är för alla typer av företag oavsett vilka produkter och tjänster man förmedlar. Den är byggd på CMS-verktyget WordPress som är känt världen över. 40% av alla online-butiker är byggda på WooCommerce-plattformen. Den tillförlitliga kundvagnen som följer med WooCommerce kan installeras med omfattande betalningsalternativ som till exempel Klarna, Swish och kreditkortsbetalningar för att nämna några. Vi hjälper dig att integrera din e-handel så att du kan jobba effektivare och på så sätt få ett snabbare och säkrare flöde. Det kan handla om kundinformation, information om logistik, priser eller produktdata. De vanligaste betallösningarna i Sverige är bland annat Klarna, Stripe, Paypal och kortbetalning.

Shopify

Lätt använd e-handelslösning

Shopify är en väldigt lättanvänd e-handelslösning som passar både stora och små företag. Shopify är en molnbaserad e-handelsplattform där du kan välja mellan färdiga mallar och designer för att skapa en användarvänlig och snygg e-handel. Med Shopify kommer du igång snabbt och behöver inte oroa dig för tillväxt. Kunden vill ha en helhetsupplevelse där din e-handel ska vara användarvänlig och lätt orienterad. Att skapa en användarvänlig e-handel är en kombination av många element vilket gör det viktigt att lyssna på kundens behov.

Magento

Flexibel plattform

Magento är en plattform som passar de flesta e-handlare och ses idag som den mest flexibla och säkra plattformen. Magento har öppen källkod och gör det därför möjligt att ändra er e-handelsbutik efter behov. Magentos plattform är ständigt under utveckling vilket gör det möjligt för din verksamhet att växa med nya funktioner för din e-h

Träffa oss!

Välkommen in till oss för ett möte

Integrationer

För att slippa manuellt arbete är det viktigt att integrera sin e-handel till olika affärssystem.

Kundupplevelse

För att vara med och konkurrera på marknaden är det viktigt att tänka på kundupplevelsen av din e-handel.

Betallösningar

Det är viktigt att välja rätt typ av betallösning på din e-handel. Rätt val av betalmetoder kan innebära fler konverteringar.

Andra tjänster

Den pålitliga partnern.

Samarbetet som gagnar tillväxt!

Ta kontakt med oss