SOCIALA MEDIER

" Social media allows big companies to act small again"
Jay Baer

Lyckas med er marknadsföring

Facebook

Nå enkelt ut till rätt målgrupp genom att marknadsföra er på Facebook. Med hjälp av Facebooks funktion där man fyller i information om sig själv kan men enkelt nischa sina annonser till rätt personer. Rikta annonserna utifrån intressen, relationsstatus eller kanske föräldrar. På Facebook finns allt underlag för en lyckad marknadsföring.

DYNAMISKA ADS

Skapa dynamiska annonser och visa upp produkter med bild, rubrik och pris för ett mer engagerat innehåll. Visa produkter som är anpassade efter personers intressen oavsett om de besökt er webbplats eller inte. Annonsen skapas som en mall där populära produkter från er katalog kan visas upp. Ni slipper därför skapa enskilda annonser för varje produkt.

NÅ UT MED RÄTT INNEHÅLL

Genom #socialamedier når ni ut till många fort med rätt innehåll och har möjlighet att rikta er kommunikation till en specifik målgrupp och stärka ert varumärke. Ett effektivt verktyg för att synas, sälja samt bygga varumärke. Sociala medier skapar engagemang, lojalitet och interaktion med målgrupp. Genom sociala medier hittar ni även nya kunder, kommunicerar med befintliga och arbetar med att marknadsföra ert varumärke.

Nå rätt målgrupp

Instagram

Instagram har snabbt blivit en av de mest populära plattformarna inom sociala medier. Nå rätt målgrupp och välj var ni vill ha era annons placerad för bästa resultat. Med betalda annonser syns ni lättare än vanliga inlägg med hjälp av Instagrams algoritmer. Välj målsättning och forma er annons precis som ni vill.

PAY PER VIEW

På både Facebook och Instagram betalar man både för när en annons visas och när er annons får ett klick. Facebook och Instagram har blivit några av de största plattformarna för annonsering. Visa annonser för besökare på er hemsida eller välj en inriktad målgrupp att annonsera mot. Med rätt optimering kan man få bra resultat.

FÅ DET ATT FUNGERA

Tid är avgörande för att sociala medier ska fungera, det är viktigt att det finns en tydlig digital strategi för att ha tid att uppdatera och vara aktiv och skapa engagemang.

 

 

Vill ni nå ut till företag?

LinkedIn

Driver ni en verksamhet där ni vill nå ut till företag istället för privatpersoner är Linkedin den rätta kanalen för er. Nå personer vid rätt tidpunkt då aktivitet på Linkedin ofta är förknippat med arbete. Skapa varumärkesigenkänning och nå nya kunder. Arbeta med textannonser, sponsrade inmail eller sponsrade uppdateringar.

 

 

 

Träffa oss!

Välkommen in till oss för ett möte

Hitta nya kunder

Vi skapar relevanta annonser och gör besökaren påmind om vad ni säljer.

 

 

Möjligheter

Sociala medier ger otroliga möjligheter att utveckla och förbättra ert företag och varumärke.

Retargeting

Nå personer som på något sätt tidigare har integrerat med ert varumärke genom Retargeting.

Andra tjänster

Den pålitliga partnern.

Samarbetet som gagnar tillväxt!

Ta kontakt med oss