Google ads

Betala per klick och inte mer

Google Ads & Sök

Genom Google Ads kan du annonsera med textannonser som visas högst upp och längst ner i Googles sökmotor. Textannonsen visas när en användare aktivt använder ett sökord som är relevant för dina produkter eller tjänster.

Annonser på Google gör det möjligt för dig att nå potentiella kunder som är intresserade av det du säljer.

Google Ads & Display

Nå kunder förutom att annonsera på Googles sökmotor genom att annonsera på deras favorit webbplats. Annonsen dyker upp som en banner och kan utformas i olika format.

Rikta annonsen efter målgrupp, tid och plats för störst chans till konvertering. Google Display ger utrymme för kreativa bilder och videos.

Ring oss: 040 622 95 55

Google Ads & Shopping

Google Ads kan även marknadsföra ditt sortiment genom Googles shopping kampanjer. Annonserna visas både på Google och andra platser på webben i ett mer utförligt format än vanliga textannonser.

Ge användare mer känsla för produkten genom bild, rubrik, pris och butiksnamn. Läs mer om Google Shopping

Google Ads Byrå 

Vi på Head of Search är en byrå som är experter på just Google Ads. Det finns många olika verktyg och funktioner att känna till för att kunna skapa rätt sorts kampanjer. Inte bara är det viktigt att ha kunskap om målgrupper, plattformar och annonsgrupper utan det är även viktigt att kunna analysera resultatet och optimera därefter. Våra specialister på digital marknadsföring hjälper dig att få företaget att växa och öka försäljningen!

Boka ett möte med oss!

Andra tjänster

Hej!
Först och främst skulle vi vilja be om lite uppgifter från dig
för kunna kontakta dig om du ger oss ditt godkännande i nästa steg.
Mål med hemsidan!
Alla har olika mål med sin hemsida, vi är intresserade av era!
Hur viktig är en hemsida?
Tack för dina svar!
Nu vet vi lite mer om vad som är viktigt för er. Vi skulle gärna vilja kontakta dig och berätta mer om vad vi kan erbjuda.