Välkommen till head of search. Det bästa valet för ditt företag!

Sociala medier

Hem > Sociala medier

Uppnå affärsmålen med sociala medier

 

Att marknadsföra sig på sociala medier handlar om att väcka ett intresse för relevant målgrupp och trigga dessa personer att agera. Det kan vara att besöka din hemsida, genomföra ett köp, begära offert eller att kontakta dig.

Det viktiga är inte att nå så många som möjligt med dina annonser, men att du når rätt personer. Det är där vi på Head of search kommer in. Vi hittar målgrupperna som är mest lönsamma för din verksamhet oavsett vilken eller vilka kanaler du vill synas i.

Facebook och Instagram

 

Facebook har sedan länge varit världens största sociala nätverk och används av över en miljard människor. Att synas på Facebook är numera en självklarhet för företagare och ofta ett av de första stegen när det gäller digital marknadsföring. Men hur ska du använda Facebook och vad ska du dela för innehåll för att få bästa möjliga effekt? Det är viktiga frågor som vi har svaren på. Vi hjälper dig att skräddarsy annonser, dela relevant innehåll och intressanta nyheter till din exakta målgrupp.

LinkedIn

 

Visste du att 80% av B2B leads kommer från LinkedIn? Det är idag en av de ledande digitala plattformarna när det kommer till rekrytering, marknadsföring och forum för att bygga ett karriärfrämjande nätverk. Därför anser vi att ditt företag bör synas även där om du menar allvar med din digitala marknadsföring.

Vi stärker din digitala närvaro – 040 – 622 95 55

Ring, maila eller boka in ett personligt möte! Vi är alltid redo att svara på dina frågor.

Vilka tjänster?

3 + 4 =

Kontakta oss

     Hyllie Boulevard 2,  215 32 Malmö

    040 - 622 95 55

    info@headofsearch.se