KUNDCASE

WeMake

Vi är nordens största oberoende sälj- och logistikpartner inom hälsa och hållbarhet.Allting vi sätter tänderna i har på något sätt med hälsa och hållbarhet att göra. Vi har hållit fast vid denna idé sedan 1938 — ett engagemang vi aldrig kommer att bli klara med. Det som en gång började med en påse fikon har växt till ett brett utbud med över 500 varumärken och mer än 4000 produkter. Hos oss hittar du det bästa inom hälsokost, receptfria läkemedel, livsmedel, skönhetsprodukter, hygienartiklar, barnleksaker, kläder och andra saker som kan göra gott för både person och planet.

Utmaningar

I ett första skede var synligheten den största utmaningen, man var inte tillräckligt synlig på sökmotorn Google.se och samtidigt hade man en plattform för sitt bolag som var omständlig och svår att hantera.

Lösning från Head of Search

Head of Search såg inledningsvis att det krävdes att strukturera upp sidan på nytt för att kunna optimera på bästa möjliga sätt. Länkstrukturen var även en del av detta. Därför beslutade vi, tillsammans med kunden att bygga om hela deras webbplats på en annan plattform

Kommentar från WeMake

”Head of search är en väldigt serviceinriktad, lyhörd och kunnig samarbetspartner med ett fantastiskt engagemang”
– Jesper Kolezar, Marknadschef – WeMake

Projektledare

Christoffer, Mikael

040 – 622 95 55