KUNDCASE

Sproud

Sproud är ett veganskt varumärke som etablerades i Sverige 2018 när vi lanserade Europas första ärtdryck. Sproud tillverkar produkter baserade på ärtprotein för att göra det enkelt för konsumenter att välja klimatsmart mat. Drygt ett år efter lanseringen av Sproud har vi etablerat oss på en rad olika marknader och utvecklar ständigt nya produkter. På Sproud tror vi på produkter som gör gott för både människa och miljö.

Utmaningar

I ett första skede var synligheten den största utmaningen, man var inte tillräckligt synlig på sökmotorn Google.se och samtidigt hade man en plattform för sitt bolag som var omständlig och svår att hantera.

Lösning från Head of Search

Head of Search såg inledningsvis att det krävdes att strukturera upp sidan på nytt för att kunna optimera på bästa möjliga sätt. Länkstrukturen var även en del av detta. Därför beslutade vi, tillsammans med kunden att bygga om hela deras webbplats på en annan plattform

Kommentar från Sproud

”Head of Search har varit en enorm hjälp för oss på Sproud. Deras kompetens i kombination med den härliga företagskulturen gjorde dem till ett självklart val för oss! Vi är väldigt glada över att samarbeta med Head of Search.”
– Linnea Johansson, WeMake

Projektledare

Christoffer, Mikael

040 – 622 95 55