KUNDCASE

Mårtenssons Trafikskola

Mårtenssons Trafikskola AB är Sveriges största trafikskola och hjälper varje år tiotusentals elever att uppfylla drömmen om ett körkort. Vi är den lilla trafikskolan som ser varje individ & lägger upp en personligt anpassad utbildningsplan i den stora trafikskolans skepnad med verksamhet fördelat på 22 kontor över hela Sverige. Vi har sedan 2015 gjort en stor expansion över landet där vi gått från cirka 20 medarbetare till närmare 200 med verksamhet från Ystad i söder till Göteborg i norr.
Vi utbildar på samtliga primära fordonsutbildningar som finns i landet – allt från moped till tung lastbil med släp & dessutom på ett tiotal olika språk. Vår primära målgrupp är främst ungdomar mellan 16-25 år och det är därför av största vikt att vi finns tillgängliga på såväl sociala medier som en väl utformad hemsida.

Utmaningar

Mårtenssons har en stark plattform där man vill säkerställa sin position på marknaden och fortsätta vara Sveriges största trafikskola, man har velat ta marknadsandelar på nya orter och tillgängligheten på nätet är en viktig del för dem. Hemsidan ska vara lättnavigerad och uppfylla kundernas krav där det sak vara enkelt att boka körlektioner.

Lösning från Head of Search

I detta projekt har vi byggt om hela trafikskolan.com för att optimera och strukturera alla sidor för att besöksupplevelsen ska vara perfekt. Vi har även hjälpt Mårtensson att stärka sin position på Google.

Kommentar från Mårtenssons Trafikskola

”Vi har tagit hjälp av Head of Search för att synas ännu bättre & det vi upplevt som största skillnad jämfört med andra leverantörer är att det alltid finns lösningar. Vi är ett företag som växer snabbt & har många nya idéer – med Head of Search får vi aldrig ett nej när vi frågar om något går att ordna – utan snarare 2 alternativ på hur vi bäst kan lösa det. Tillsammans har vi byggt Trafikskolan.com som ständigt ligger i topp på rankinglistorna på våra sökord.”  – Marcus Schyllert, Mårtenssons Trafikskola

Projektledare

Mikael Åkerlund

040 – 622 95 55