Möt Benjamin Oldén – Vårt nyaste tillskott inom webbutveckling

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Välkommen till Head of Search Benjamin!

Vi tog tillfället i akt att prata lite med Benjamin och hur hans första tid varit hos oss på Head of Search.

Hur känns det att komma till Head of Search och vad är ditt första intryck?

Benjamin: Jag tycker att det är väldigt kul och spännande att få vara med på resan med Head of Search. Mitt första intryck är att man snabbt blir en i gänget och det känns verkligen som man uppmuntras till att tycka till i olika projekt.

 

Vilka förväntningar har du?

Benjamin: Förväntningarna är att få bygga komplexa lösningar till kunder som verkligen kommer till användning och nytta för dom. Samtidigt är mina förhoppningar att få bidra till Head of Search tillväxt samt att själv få utvecklas som programmerare.

 

Vad kommer du att jobba med här på Head of Search?

Benjamin: Främst backendutveckling samt fullstack. 

 

När du inte är på arbetet hur föredrar du att spendera din tid?

Benjamin: Jag föredrar att spendera min fritid med min sambo och katt. Kan även bli en hel del programmerande på fritiden. Gillar även att läsa böcker.

 

Vad gjorde att du valde att komma till Head of Search?

Benjamin: Jag kände direkt vid första kontakt med Head of Search att det är ett företag jag verkligen vill jobba hos. Medarbetarna är väldigt drivna, kunniga och trevliga så jag kände verkligen att jag vill omge mig med dessa personer.

 

Tack så mycket för frågestunden och vi på Head of Search ser framemot att jobba tillsammans med dig!

Vill du komma i kontakt med oss?

Ange din E-post så kontaktar vi dig så fort vi kan. 

Den pålitliga partnern.

Samarbetet som gagnar tillväxt!

Ta kontakt med oss

Jag vill gärna veta mer.