Välkommen till head of search. Det bästa valet för ditt företag!

Magento E-handelslösning

Hem > Magento

Designad för tillväxt, Byggd för flexibilitet

 

Eftersom Magento är en populär e-handelsplattform, med öppen källkod finns det en stor grupp av e-handlare, utvecklare, designers, webbyråer, samt leverantörer av tekniska lösningar som diskuterar Magento. Gemenskapen säkerställer att plattformen är uppdaterad, snabb, pålitlig, säker samt fri från buggar. Säkerheten och flexibiliteten är en stor anledning till varför Magento har gjort stort avtryck på e-handeln runt om i världen.

Magento passar både till både små och stora e-handlare.

Varför inte göra som Coca Cola och använda denna lösning för din e-handel.

 

Magento Malmö
Bäst på magento Malmö

Varför Magento är det bästa alternativet.

När man jobbar med Magento som idag anses vara ett av de bästa alternativen när det kommer till att bygga en webbshop kan man vara säker på att det är framtidssäkert. E-handelslösningar kommer och går och vill ni inte vara låsta till en leverantör som möjligen går i konkurs någon gång i framtiden så är Magento ett säkert val. Magento ägs idag av Adobe som är en av de största datorprograms-utvecklarna i världen (skaparna av Photoshop, Illustrator) . 

Magento är den säkraste och mest flexibla plattformen för e-handel. Det är en av de största e-handelsplattformerna när det kommer till funktioner, support och säkerhet. Du kan utveckla en fullt skalbar och bättre e-handelsbutik genom att använda Magento. Magento har en öppen källkod för att bygga en e-handelsbutik, vilket är till er fördel.

 

 

 

Flexibelt

 

Flexibilitet

Varje e-handlare vet hur viktigt det är att välja rätt betalningsleverantör och därför är det viktigt att se till att din kundvagn är tillräckligt flexibel för att anpassa sig till olika betalningsleverantörer. Med Magento kan du arbeta med de flesta betalningsleverantörerna.

Denna flexibilitet garanterar att du kommer att kunna ta emot betalningar från varsomhelst i världen, inte bara i Sverige. När man väljer e-handelsplattform är det viktigt att välja en som är framtidssäker.

Säkerhet

Magento är en mycket pålitlig e-handelsplattform som många kända varumärken föredrar (Nike, Ford Samsung t.ex.). De har ett kompetent team av ingenjörer för att hålla plattformen säker. Magento-utvecklare bidrar också till säkerhetsfunktioner . Magento är den säkraste plattformen för e-handel.

Proffs på magento Malmö
Magento ehandel malmö

Statistik

Nya siffror från statistiktjänsten E- handelsindex visar att Magento håller på att ta greppet om den svenska marknaden för e-handelsplattformar med öppen källkod, med en marknadsandel på för närvarande 25,2 %.

E-handelsplattformar med öppen källkod är som helhet också ett allt vanligare val bland e-handlare i Sverige.

Vi är övertygade om att vi ser en hög tillväxt bland öppen källkod som plattform för svenska e-handlare.

 

 

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Är du redo att komma ingång med din E-handel?

Hör av dig till oss så tar vi fram en E-handelslösning till dig.

Vilka tjänster?

1 + 5 =

Kontakta oss

     Hyllie Boulevard 2,  215 32 Malmö

    040 - 622 95 55

    info@headofsearch.se