iDr-Medical

iDr är idag en av Sveriges största privata aktörer för COVID 19-testning och erbjuder, tillsammans med vår samarbetspartner Svea Vaccin, testning på över 30 platser i hela Sverige.

Vi är det enda företaget i landet som har kontroll över hela testkedjan och är oberoende av externa aktörer.

Vi äger allt från testlokaler, kundtjänst med reserådgivning, IT-system, transportlogistik, eget laboratorium, har egna specialistläkare och kan på så sätt ge våra patienter den allra bästa servicen.

Istället för att anlita en aktör för testning som är beroende av andra kan du hos oss lita på att du är i trygga händer då vi alltid vet vart ditt prov befinner sig och själva har kontroll över alla viktiga delar i en analysprocess.

Klicka gärna in dig på en av våra testlokaler och läs kundrecensionerna. Då kommer du förstå varför du är i trygga händer hos iDr/Svea Vaccin.

Projektet innefattade

"

Head of Search valde vi efter interna kontakters rekommendationer. Vi fick rekommendationer från bolag som idag är börsnoterade och har fått en fantastiskt skjuts av Head of Search kompetens inom SEO och marknadsföring.
Head of Search är ett seriöst företag som arbetar systematiskt och engagerat för sina kunder.
Hos Head of Search får man väldigt mycket uträttat för pengarna. Rimlig prisnivå och ett respektfullt och förtroendeingivande omhändertagande.