Välkommen till head of search. Det bästa valet för ditt företag!

Google Ads (AdWords)

Hem > Google Ads (AdWords)

Öka din försäljning med Google Ads (AdWords)

 

Google AdWords är ett kostnadseffektivt och framgångsrikt sätt att nå ut med ditt varumärke till rätt målgrupp. När potentiella kunder söker efter de tjänster eller produkter som du tillhandahåller har din hemsida, genom Google AdWords, möjlighet att vara den första kunden ser. Fördelen med Google AdWords är att du som annonsör inte betalar något förrän besökaren har gjort ett aktivt val, t.ex. klickat på annonsen till din hemsida. Dessutom kan du komma igång direkt och du bestämmer själv budgeten. För att annonseringen ska få önskad effekt krävs kompetens, teknisk kunskap och noggranna analyser. Vi på Head of search skräddarsyr resultatrika lösningar anpassade efter dina behov och önskemål. Vi förbättrar din lönsamhet genom att generera ökad trafik och synlighet. Hos oss får du en väl genomarbetad kampanjstruktur inom dina arbetsområden och vi ser till att du når rätt personer vid rätt tillfälle.

Välj den optimala lösningen för dig

 

Det finns många olika sätt att marknadsföra sig på när det kommer till Google AdWords. Förutom sökresultaten på google.se kan du annonsera med bild eller text på tusentals andra hemsidor världen över som är kopplade till Google Display Network. Du kan välja att placera dina annonser på specifika hemsidor eller hemsidor som är relaterade till en viss bransch eller ämne.

Utöver detta kan du använda dig av en annan populär annonstyp, som kallas ”Retargeting” i remarketing-syfte, som påminner potentiella kunder om den senaste produkten de var intresserade av. Du har säkert någon gång sökt efter exempelvis ett par skor på internet och efter detta blivit förföljd av annonser som visar just dessa skor på andra hemsidor. För dig som säljer online har Google tagit fram en annan alltmer växande kanal kallad Google Shopping. Detta är en utmärkt annonstyp för dig som har en webbshop eftersom den visar upp produkter med bild, pris och annan relevant information.

För att nå bästa möjliga resultat gäller det att arbeta med Google AdWords på rätt sätt. Våra specialister guidar dig fram till den optimala lösningen för din verksamhet och sätter upp tydliga mål med regelbundna uppföljningar.

Maximera din marknadsföringsbudget

 

Med annonsering genom Google Ads (AdWords) är det enkelt att utvärdera resultatet av din marknadsföring. Vi kan t.ex. sätta upp ett event för din verksamhet där besökaren ska fylla i ett formulär eller liknande. Bedriver du e-handel kan vi implementera e-handelsspårning där vi synkroniserar Ads med Analytics. På så sätt kan vi se vilka produkter som presterar bäst, hur många konverteringar du har på varje sökord etc. Det är enkelt att räkna ut hur mycket varje konvertering kostar dig. På så sätt kan vi hela tiden optimera kampanjerna för att uppnå maximal ROI.

Många tror att den som betalar mest får bäst placering men så är inte fallet. Det är flera olika parametrar som spelar in för att få en topplacering i annonsfältet. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer! Vi berättar gärna om hur vi kan hjälpa dig öka dina intäkter med strategisk annonsering.

Vi stärker din digitala närvaro – 040 – 622 95 55

Ring, maila eller boka in ett personligt möte! Vi finns här för din skull.

Vilka tjänster?

4 + 8 =

Kontakta oss

     Hyllie Boulevard 2,  215 32 Malmö

    040 - 622 95 55

    info@headofsearch.se