Funderar du på att starta en E-handel? Därför ska du välja Woocommerce

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Woocommerce

En djungel av alternativ, vilken är bäst och vad bör du tänka på innan du väljer hur du vill driva din e-handel? Har du har en vision som du vill omvandla till verklighet? Med lite hjälp på vägen så är möjligheterna oändliga. Även om det visuella inte alltid är det viktigaste på en e-handel, utan att funktionerna och navigationen fungerar som den ska, är det självklart viktigt att din e-handel förmedlar känslan på det du säljer och tilltalar din målgrupp. Om det visuella viktigast för dig bör du överväga Woocommerce som en stark kandidat!

Vad är Woocommerce?

En plattform byggd för en e-handel i WordPress. Plattformen med flest möjligheter att skräddarsy utseendet och funktionerna just så som du vill ha det. Koppla på Woocommerce till din e-handel för att enkelt ta betalt, se över orderstatus och transaktioner. Håll koll på lager och leverans status med ett plugin som inte bara förenklar men även förtydligar.

Fördelar med Woocommerce?

Är du nöjd med en e-handel du fått hjälp med eller skapat på WordPress? Ta hjälp av experter för att koppla på Woocommerce. När det är klart kan du bland annat enkelt hålla koll på din e-handel via mobilen. Woocommerce dashboard hjälper dig att spara tid. Med en tydlig överblick och smarta funktioner som t.ex att beräkna moms och den aktuella fraktkostnaden. Du kan också uppdatera produkter och slutföra beställningar direkt i mobilen.

Anpassa dina betalningsalternativ efter var din marknad befinner sig.

Att tänka på:

Du har i princip möjlighet att forma din sida hur du önskar, det ligger alltså i dina händer att se till så att sidan fungerar som du vill! Underskatta inte expertishjälp här, ta hjälp med de delar du inte är så erfaren i och lägg din tid och energi på det du faktiskt är expert på! Allteftersom trafiken till din sida ökar så kommer du vilja att uppgradera funktionerna, detta är då inte längre en kostnadsfri tjänst.

Kostnad?

Woocommerce är gratis, men har uppgraderade funktioner mot en kostnad. Priset varierar beroende på vilken typ av tilläggstjänst du önskar att applicera.

Vill du komma i kontakt med oss?

Ange din E-post så kontaktar vi dig så fort vi kan. 

Den pålitliga partnern.

Samarbetet som gagnar tillväxt!

Ta kontakt med oss

Jag vill gärna veta mer.