RANKA #1 på GOOGLE

SEO

”Google only loves you when everyone else loves you first” 
– Wendy Piersall

EXPONERING

01

Ranking

Att ranka högt på Google är extremt viktigt för att nå ut till nya kunder. Det är på Google många användares köpresa startar så finns du inte där väljer de mest troligt att handla av en konkurrent. För att hamna på första sidan krävs ett aktivt och långsiktigt SEO arbete.

02

Textoptimering

Textinnehåll av bra kvalitet kan vara avgörande för hur du rankar på Google. Texten ska vara enkel att förstå och uppbyggd på ett sätt så att sökmotorerna förstår vad de indexerar. Arbeta med rubriker, kvalitativt innehåll och relaterade sökfraser för bra resultat. Undvik att använda upprepade sökord då det endast gör det onaturligt och svårläst.

03

Länkbygge

Att arbete med länkbygge stärker din position i sökresultaten och får din sida att verka pålitlig i sökmotorernas ögon. Det handlar alltså om att få så många relevanta länkar till sig som möjligt. Ett bra sätt är t.ex att en samarbetspartner, kund eller leverantör länkar till din sida.

OPTIMERING

04

Rapportering

Vi arbetar med kontinuerlig rapportering där vi tillsammans med kunden kommer överens vad som är intressant av analysera. Vi ser till att ni rankar bra på Google!

05

Bildoptimering

När man arbetar med sökmotoroptimering är det alltid bra att använda sig utav bilder för att göra innehållet mer intressant och lättare att förstå. Det finns dock en del saker man bör tänka på för hamna högt i sökresultaten. Döp bilden till ett relevant filnamn, använd beskrivande texter till bilden och använd inte för stora bilder då det påverkar laddningstiden på hemsidan.

06

Källkod

Ett bra SEO-arbete innebär delvis att se till att källkoden ser bra ut. Källkoden är den kod som finns på baksidan av hemsidan.

UPPTÄCK MER

KONTAKTA OSS

Vi vill anta era utmaningar! Vi blir din bästa vän på den digitala tillväxtresan. Vår vision är att alltid vara i den absoluta tekniska framkanten vilket betyder att vi uppmuntrar nyfikenhet, kreativitet och erfarenhetsöverföring.

MARKNADSFÖRING

En hög närvaro i de digitala kanalerna är otroligt viktigt för er som företag. Från analys till strategi ger vi er förutsättningarna för att klättra på webben. Vi tror på ett innovativt arbetsätt för att hitta nya vägar att ta marknadsandelar och bemöta kunden i rätt läge.

UTVALDA KUNDCASE

Bläddra bland några av våra utvalda kundcase. Upptäck allt från hemsidor till marknadsföringsprojekt som kan fungera som inspiration för ert företag. Har ni andra frågor eller funderingar, kontakta oss eller kom över på en kopp kaffe.

HEMSIDA

I den digitala världen är din hemsida oftast det första man ser. Din hemsida blir på så sätt ansiktet utåt för ditt varumärke. Hemsidan bör spegla ditt företags värderingar, vision och affärsidé för att ge kunden en trygghet av dig som företag. Se din hemsida som en chans till att etablera ditt varumärke ännu mer.