Hemsidan samlar många labb under samma tak

Lättnavigerad webbplats byggd för besökaren

Nordens största nätverk av dentallabb

Företaget.

Nordentic är lösningen för alla dina behov inom tandteknik. Vi är Nordens största nätverk av dentallabb med 12 serviceorienterade lokala labb med hög kompetens och lång erfarenhet.

Våra över 300 medarbetare brinner för att göra tandläkarnas vardag enklare och erbjuda den bästa servicen och konsultationen.

Alla Nordentics labb erbjuder full service, och drivs av engagerade personer med stor passion för tandteknik. Kombinationen av starkt samarbete mellan labben och det entreprenöriella drivet av det enskilda labbet gör att vi hela tiden utvecklas och kan erbjuda dig som tandläkare den bästa services.

Genom Nordentic får du som kund tillgång till marknadens mest avancerade teknik, heltäckande resurser och ett digitalt kunnande som gör skillnad. Utöver att varje labb är utrustade med avancerad utrustning, har vi ett eget toppmodernt 3D-printingcenter där vi med hög kvalitet kan printa modeller, bettskenor och stålhättor. Vi sätter en ära i att kombinera traditionellt hantverkskunnande med modern teknik.

Kund

Nordentic

Område

Hemsida & Service

Resultat

Projekt

Under projektets gång har vi hjälp Nordentic med att öka deras närvaro på Google för att nå nya kundsegment. Vi har även utvecklat en ny hemsida genom att skräddarsy och anpassa den efter kundens behov inom systemutveckling, IT support och servrar.

Åtgärder & Lösningar

  • Utvecklat ny hemsida genom att bygga egna funktioner
  • Hosting
  • Support
  • Strategi för ett långsiktigt SEO arbete för att optimera möjligheterna att synas på nätet samt öka konvertering

Har du frågor kring projektet?

Boka in ett möte med en av våra specialister inom webbdesign och ecommerce. Vi lyssnar på era önskemål och visioner för att guida er till rätt lösning och beslut.

Relaterade projekt

Stategi, Design och E-handel.

Den pålitliga partnern.

Samarbetet som gagnar tillväxt!

Ta kontakt med oss

Jag vill gärna veta mer.