En webbplats som förändras dagligen

Skalbar hemsida som driver stora mängder trafik

En av Sveriges största aktörer inom COVID-19 testning

Företaget.

iDr är idag en av Sveriges största privata aktörer för COVID 19-testning och erbjuder, tillsammans med vår samarbetspartner Svea Vaccin, testning på över 30 platser i hela Sverige.

Vi är det enda företaget i landet som har kontroll över hela testkedjan och är oberoende av externa aktörer.

Vi äger allt från testlokaler, kundtjänst med reserådgivning, IT-system, transportlogistik, eget laboratorium, har egna specialistläkare och kan på så sätt ge våra patienter den allra bästa servicen.

Istället för att anlita en aktör för testning som är beroende av andra kan du hos oss lita på att du är i trygga händer då vi alltid vet vart ditt prov befinner sig och själva har kontroll över alla viktiga delar i en analysprocess.

Klicka gärna in dig på en av våra testlokaler och läs kundrecensionerna. Då kommer du förstå varför du är i trygga händer hos iDr/Svea Vaccin.

Kund

iDr-Medical

Område

Hemsida & Marknadsföring

Resultat

iDr-Klinikens egna ord

”Vår helhetsleverantör inom System, IT infrastruktur och Digital marknadsföring. Vårt val av Head of Search kom efter kontakters rekommendationer. Vi har fått en rejäl skjuts av Head of Search efter att de byggt våra nya hemsidor, utvecklat vårt system och hjälpt oss med den digitala marknadsföringen. Rimlig prisnivå, ett respektfullt och förtroendeingivande omhändertagande. Vi är mycket nöjda med resultatet av arbetet och ser framemot att jobba vidare under lång tid tillsammans.  VD S.Pålsson”

Åtgärder & Lösningar

  • Digital marknadsföring med ett aktivt och långsiktigt SEO arbete för att ranka bra på Google samt nå nya segment
  • Sociala medier
  • Google ads
  • Facebook Ads
  • Annonser i Aftonbladet
  • Utvecklat deras hemsidan genom att bygga egna funktioner inom systemutveckling, IT support och servrar

Har du frågor kring projektet?

Boka in ett möte med en av våra specialister inom webbdesign och ecommerce. Vi lyssnar på era önskemål och visioner för att guida er till rätt lösning och beslut.

Relaterade projekt

Stategi, Design och E-handel.

Den pålitliga partnern.

Samarbetet som gagnar tillväxt!

Ta kontakt med oss

Jag vill gärna veta mer.