Specialbyggda cyklar utifrån dina behov

En stabil E-handel genom Woocommerce

E-handeln där valmöjligheterna är stora

Företaget.

Mottot har varit samma sedan 1998 – ”Cykel för alla” en vision om cykling som vi fortfarande har. Det är en vision där kunden alltid står i fokus.

Det finns en hel del märken att välja på men även en del olika modeller med en djungel fylld av olika komponenter. Branschen är konkerranskraftig och det finns många handlare att välja på.

Vi på Bikemasters sätter kunden i fokus och erbjuder ett stort sortiment och det går hand i hand med vårt motto ”Cykel för alla”. Vi anser att det finns en cykel för alla. Vi satsar på marknadens bästa leverantörer och vi satsar stenhårt på att inte ha missnöjda kunder eller reklamationer. Därför väljs vårt sortiment ut med nogrann översyn. Alltifrån den mest exklusiva racern till verktygen våra mekaniker hanterar är nogrannt utvalda.

Vår personal är handplockad och det gäller både butiken och verkstaden. Alla utbildas kontinuerligt för att följa branschens utveckling. En cykelaffär utan en verkstad är inte en cykelaffär. Vår verkstadspersonal har en rad olika specialitér och har mångårig erfarenhet av deras inriktning. Det kan vara alltifrån navservice, hjulbyggnation, lådcyklar /specialcyklar till elsystemen på en elcykel.

Kund

Bikemasters

Område

E-handel & SEO

Resultat

Bikemasters egna ord

”Head of Search har under fler år hjälpt oss att marknadsföra och driva trafik till vår hemsida. Efter att ha byggt om hemsidan kan vi se ett stort lyft i antal besökare och utförda mål. Vår försäljning har ökat markant och detta är vi väldigt nöjda med – Sharlie VD på Bikemasters”

Åtgärder & Lösningar

  • Google Ads
  • Sociala medier
  • SEO
  • Ny e-handel i Woocommerce
  • Landningssidor med relevant SEO textinnehåll
  • Åtgärder för att öka försäljningen på nätet samt driva trafik till hemsidan

Har du frågor kring projektet?

Boka in ett möte med en av våra specialister inom webbdesign och ecommerce. Vi lyssnar på era önskemål och visioner för att guida er till rätt lösning och beslut.

Relaterade projekt

Stategi, Design och E-handel.

Den pålitliga partnern.

Samarbetet som gagnar tillväxt!

Ta kontakt med oss

Jag vill gärna veta mer.